Knowledge

Why you need a Checklist for your Change Management Approach

You have successfully implemented a change management approach into your organisation, great! But how do you know if it is set up to succeed?

Using the widely researched Prosci change management methodology as a foundation, Prosci created a simple and easy checklist which can be used on your change initiatives and projects to assess your change management approach.

 

Read More...

Anti-Inteligenta

Inteligența generală este îmbinarea dintre capacitatea de a utiliza informația (memorare, analiză, evaluare etc), măsurată prin IQ și capacitatea de adaptare la mediu, măsurată prin EQ (emotional quotient). Inteligența este o formă de energie. Conversia acesteia în activități subordonate unor obiective contribuie la atingerea acestora.

Read More...

"Cuvinte buclucase" se intoarce

Să auzi și să nu crezi. Ce spune un domn la o conferință de presă de săptămâna aceasta, în deschiderea intervenției sale?

Read More...

Companii pasive, reactive si proactive

Cea mai mare prapastie din lume, spune John C. Maxwell, este intre a sti si a face. Un studiu realizat recent in 5 tari ale Uniunii Europene arata ca doar 5% din cei care isi propun sa slabeasca reusesc acest lucru si ca doar 0,5% din total reusesc sa ramana la greutatea la care si-au dorit sa ajunga; adica 5 din 1000. Credeti ca acest fapt este pentru ca oamenii nu stiu ce au de facut pentru a slabi?

Read More...
Page 1 of 15
1 2 3 4 5
... » Last »