Consultantii Qualians

Adrian Hudulin

Adrian Hudulin

Adrian a avut ocazia sa lucreze in Romania atat pentru institutii financiare multi-nationale, ABN AMRO Bank si Royal Bank of Scotland (1998 - 2012), cat si pentru o reprezentanta a institutiilor medii cu capital romanesc, Banca Comerciala Carpatica (2013 - 2016).

Mai bine de 15 ani, Adrian a acumulat experienta ca lider, indeplinind roluri manageriale importante in sediile centrale dar si la nivelul retelei de sucursale.

Read More...
Andreea Udrea Radulescu Qualians - Change Management Romania

Andreea Udrea Radulescu

Graduated in Public Administration and holding a Master degree in Professional Working Relationships and Human Resources,  Andreea has 12 years experience in human resources. She joined Qualians team as a Consultant in March 2014. She says that her job – selling trainings and consultancy projects – resembles with selling a cake: “you tasted it, you […]

Read More...
Ciprian Teleman

Ciprian Teleman

Cariera lui Ciprian Teleman a luat nastere in domeniul academic, in calitate de cercetator. Timp de aproape 8 ani, cariera sa a avansat de la asistent de cercetare la cercetator stiintific senior. A condus programe de cercetare bazate pe modelarea proceselor fizico-matematice folosind informatie si metode analitice. Acest domeniu i-a adus o experienta bogata in intelegerea legilor ce guverneaza dinamica sistemelor – fie ele fizice, sociale sau organizationale.

Read More...
Costin Ciora

Costin Ciora

Costin Ciora este trainer si consultant cu peste 10 ani de experienta.

Este Prosci Change Management Practitioner si Certified Professional TriMetrix Analyst.

De asemenea, Costin este si lector universitar la Academia de Studii Economice din Bucuresti, unde preda analiza financiara si strategie de business. 

Read More...
Cristian-Vladoiu-Site

Cristian Vladoiu

Cristian este trainer si consultant în echipa Qualians din 2012. Vine din mediul de business unde a acumulat o experienta de peste 15 ani în diverse industrii: FMCG, telecomunicatii si financiar-bancar.

A dobandit expertiza în special în zona de business development, vanzari dar si marketing si merchandising, lucrand în mari companii multinationale.

Read More...
Cristina Mosteanu

Cristina Mosteanu

Cristina este un profesionist de marketing cu o experienta de peste 20 de ani in domeniile FMCG si ONG, pasionata de marketingul BRANDURILOR vii.

A avut privilegiul ca timp de 15 ani sa faca parte din echipa Mondelez (fosta Kraft Foods), companie recunoscuta ca fiind o scoala de marketing aplicat, o adevarata “fabrica de BRANDURI”. De-a lungul acestor ani, Cristina si-a pus amprenta pe cateva dintre cele mai indragite branduri, atat pe plan local cat si international: Jacobs, Milka, Toblerone, Oreo, Belvita, Tassimo, Carte Noire, Poiana, Sugus, Barni. Pe langa experienta de marketing ca prima specializare, Cristina a ocupat de asemenea roluri in cadrul departamentului de Vanzari si Business Development.

Read More...
IMG_3582

Dragos Calin

Cariera lui Dragos este strans legata de dezvoltarea Maersk in Romania, companie pentru care a lucrat timp de 14 ani. In prezent el este Director de Vanzari si Marketing in cadrul Kuehne + Nagel, un lider mondial in Logistica Supply Chain. Parcursul sau academic include studii de licenta in Navigatie si Transport Maritim. In activitatea profesionala, Dragos a fost implicat in activitati diverse, cu focus pe managementul de vanzari la nivel national precum strategie, performanta echipei, leadership si turn-around.

 

Read More...
Dragos Saioc

Dragos Saioc

Dragos Saioc este fondatorul si Managerul General al Ecoxtrem, divizia de teambuilding a Qualians.

Are peste 20 ani de experienta de business. Este NLP Practitioner, trainer si ghid turistic.

Din 2007, Dragos a sprijinit companii din domeniile IT, farmaceutic, bancar si tehnologic prin proiecte premium de teambuilding dezvoltate intern. Proiectele variate pentru middle si top management i-au format lui Dragos o perspectiva larga si clara despre zonele cheie in care lucrul in echipa trebuie imbunatatit.

Read More...
Iulian Batrinu-Dragoteanu

Iulian Batrinu-Dragoteanu

Iulian este senior trainer si consultant cu experienta de business de peste 20 ani in companii multinationale, atat la nivel national, cat si la nivel international.

De-a lungul carierei sale, Iulian a jucat atat rolul de Manager National Training&Development in cadrul JTI intre 2001 si 2014, cat si rolul de consultant extern pentru companii multinationale. Diversitatea si expunerea profesionala i-au oferit o perspectiva ampla la nivel de business, precum si un context profesional versatil. Incepand cu februarie 2014, Iulian s-a alaturat echipei Qualians.

Read More...
Octavian Pantis

Octavian Pantis

Octavian Pantis este un antreprenor de success si un autor bestseller.

In 1999 a pus bazele TMI (tmiworld.com) in Romania, o companie de consultanta internationala fondata in 1975 in Danemarca, ce activeaza in 45 tari. TMI Romania a fost desemnata de 2 ori “Compania de training a anului”, in 2007 si in 2010.

In 2004 a co-fondat Qualians (www.qualians.com), care astazi este una dintre principalele companii de Learning&Development din regiune, reprezentand parteneri de know-how de talie mondiala.

Read More...