Consultantii Qualians

Adrian Hudulin

Adrian Hudulin

Adrian a avut ocazia sa lucreze in Romania atat pentru institutii financiare multi-nationale, ABN AMRO Bank si Royal Bank of Scotland (1998 - 2012), cat si pentru o reprezentanta a institutiilor medii cu capital romanesc, Banca Comerciala Carpatica (2013 - 2016).

Mai bine de 15 ani, Adrian a acumulat experienta ca lider, indeplinind roluri manageriale importante in sediile centrale dar si la nivelul retelei de sucursale.

Read More...
Andreea Udrea Radulescu Qualians - Change Management Romania

Andreea Udrea Radulescu

Graduated in Public Administration and holding a Master degree in Professional Working Relationships and Human Resources,  Andreea has 12 years experience in human resources. She joined Qualians team as a Consultant in March 2014. She says that her job – selling trainings and consultancy projects – resembles with selling a cake: “you tasted it, you […]

Read More...
Ciprian-Teleman

Ciprian Teleman

Cariera lui Ciprian Teleman a luat nastere in domeniul academic, in calitate de cercetator. Timp de aproape 8 ani, cariera sa a avansat de la asistent de cercetare la cercetator stiintific senior. A condus programe de cercetare bazate pe modelarea proceselor fizico-matematice folosind informatie si metode analitice. Acest domeniu i-a adus o experienta bogata in intelegerea legilor ce guverneaza dinamica sistemelor – fie ele fizice, sociale sau organizationale.

 

Read More...
Costin Ciora

Costin Ciora

Costin Ciora este trainer si consultant cu peste 10 ani de experienta.

Este Prosci Change Management Practitioner si Certified Professional TriMetrix Analyst.

De asemenea, Costin este si lector universitar la Academia de Studii Economice din Bucuresti, unde preda analiza financiara si strategie de business. 

Read More...
Cristina Mosteanu

Cristina Mosteanu

Cristina este un profesionist de marketing cu o experienta de peste 20 de ani in domeniile FMCG si ONG, pasionata de marketingul BRANDURILOR vii.

A avut privilegiul ca timp de 15 ani sa faca parte din echipa Mondelez (fosta Kraft Foods), companie recunoscuta ca fiind o scoala de marketing aplicat, o adevarata “fabrica de BRANDURI”. De-a lungul acestor ani, Cristina si-a pus amprenta pe cateva dintre cele mai indragite branduri, atat pe plan local cat si international: Jacobs, Milka, Toblerone, Oreo, Belvita, Tassimo, Carte Noire, Poiana, Sugus, Barni. Pe langa experienta de marketing ca prima specializare, Cristina a ocupat de asemenea roluri in cadrul departamentului de Vanzari si Business Development.

Read More...
Dragos Calin-1

Dragos Calin

Cariera lui Dragos este strans legata de dezvoltarea Maersk in Romania, companie pentru care a lucrat timp de 14 ani. In prezent el este General Manager in cadrul Delamode Romania, lider mondial in Logistica Supply Chain. Parcursul sau academic include studii de licenta in Navigatie si Transport Maritim. In activitatea profesionala, Dragos a fost implicat in activitati diverse, cu focus pe managementul de vanzari la nivel national precum strategie, performanta echipei, leadership si turn-around.

Read More...
Dragos Saioc

Dragos Saioc

Dragos Saioc este fondatorul si Managerul General al Ecoxtrem, divizia de teambuilding a Qualians.

Are peste 20 ani de experienta de business. Este NLP Practitioner, trainer si ghid turistic.

Din 2007, Dragos a sprijinit companii din domeniile IT, farmaceutic, bancar si tehnologic prin proiecte premium de teambuilding dezvoltate intern. Proiectele variate pentru middle si top management i-au format lui Dragos o perspectiva larga si clara despre zonele cheie in care lucrul in echipa trebuie imbunatatit.

Read More...
Iulian Batrinu-Dragoteanu

Iulian Batrinu-Dragoteanu

Iulian este senior trainer si consultant cu experienta de business de peste 20 ani in companii multinationale, atat la nivel national, cat si la nivel international.

De-a lungul carierei sale, Iulian a jucat atat rolul de Manager National Training&Development in cadrul JTI intre 2001 si 2014, cat si rolul de consultant extern pentru companii multinationale. Diversitatea si expunerea profesionala i-au oferit o perspectiva ampla la nivel de business, precum si un context profesional versatil. Incepand cu februarie 2014, Iulian s-a alaturat echipei Qualians.

Read More...
Octavian Pantis

Octavian Pantis

Trainer, autor si antreprenor de succes.

A intrat in piata de training in 1998 cu licenta pentru Romania a companei internationale de training TMI  Activitatile companiei au fost extinse prin parteneriate si cu alti lideri internationali in training, assessments, business simulations, ele desfasurandu-se din 2015 sub numele Qualians.

Noua sa carte, "DARK COCKPIT: Cum sa comunici, sa conduci si sa fii în control tot timpul. Ca un comandant de aeronava", scrisa impreuna cu comandantul Emil Dobrovolschi, s-a vandut in 4.000 de exemplare in primele trei luni de la lansare. Cartea le aduce cititorilor sfaturi valoroase din know-how-ul extrem de eficient si de riguros al companiilor aeriene. DARK COCKPIT este tradusa în engleza si a intrat in etapele premergătoare publicarii internationale.

Read More...