Emotional Intelligence

Emotional Intelligence

Intr-o epoca in care timpul nu prea mai lasa loc construirii unor relatii personale durabile si in care suntem condusi de tot felul de emotii pe care nu prea stam sa le analizam sau controlam, calitatea vietii emotionale devine o problema pentru persoanele cu o agenda incarcata. Seminarul abordeaza importanţa cunoasterii propriei persoane si prezinta o serie de informatii si tehnici care ne folosesc pentru a face ca sentimentele si emotiile sa lucreze pentru noi si nu impotriva noastra.

Inteligenta emotionala ne ajuta sa intelegem emotiile si comportamentul nostru si al altor oameni pentru a putea construi si mentine relatii de calitate cu acestia si pentru a avea o viata emotionala sanatoasa.

Date de desfasurare: 28 aprilie 2020
Durata: 1 zi (8.30-16.30)
Locatia: Qualians Learning Centre in Bucuresti
Nr. participanti: aproximativ 20 de persoane
Cost: 250 EURO/ participant + TVA
Pentru informatii si inscrieri: office@qualians.com | 0213197710

Cui i se adreseaza cursul:

Programul se adreseaza persoanelor care doresc sa-si controleze eficient propriile emotii, pentru a obtine rezultate cat mai bune din interactiunile cu ceilalti si performante profesionale crescute.

 

Obiectivele cursului:

Acest program ofera cursantilor o intelegere profunda a conceptului de inteligenta emotionala, ajutandu-i sa il aplice cu succes atat pe plan profesional cat si personal. Ei vor putea astfel sa isi foloseasca inteligent emotiile atat la serviciu cat si in viata personala, vor reusi sa rezolve problemele prin intelegerea empatica a sentimentelor celorlalti, isi vor putea dirija energia in directia pe care o aleg, isi vor intelege mai bine propria persoana, vor reusi sa gestioneze mai bine emotiile distructive, vor intelege ce anume ii motiveaza si vor reusi sa se motiveze intr-o mai mare masura pentru a obtine rezultate mai bune, vor sti cum sa incurajeze sau sa critice un coleg sau prieten astfel incat sa imbunatateasca relatia cu acesta.

 

Agenda cuprinde:

  • Legatura dintre inteligenta si succesul in viata;
  • O noua perspectiva asupra inteligentei: de la IQ la EQ;
  • Recunoasterea si constientizarea propriilor emotii si tipuri de emotii;
  • Gestionarea emotiilor distructive: gelozia, furia, invidia, dezamagirea;
  • Exprimarea gandurilor, sentimentelor si convingerilor in mod asertiv;
  • Automotivarea: moduri de a ne identifica si folosi din plin propriile surse de energie;
  • Recunoasterea emotiilor celorlalti, empatie si abilitatea de a asculta pentru a construi incredere;
  • Gestionarea retelei de relatii interpersonale;
  • Plan de actiune personal pentru imbunatatirea EQ.

Nu este necesara o pregatire anterioara specifica pentru intelegerea conceptelor predate si exemplificate.

Ciprian Teleman

Ciprian Teleman

Ciprian Teleman’s career began in the academic field as a scientific researcher. For almost eight years his career evolved from research assistant to senior scientific researcher. He conducted scientific research programs aiming at physical-mathematical modeling of processes using information and analytical means. This work brought him a rich experience on the laws that govern the dynamics of systems, whether physical, social or organizational. Read More...