Leadership in the New Normal

Leadership in the New Normal este un program online ce a luat nastere din discutiile purtate intre consultanti din cadrul Qualians si peste o suta de manageri din diverse domenii de activitate.

Am cautat sa aflam care sunt zonele pentru care exista acum cea mai mare nevoie de sfaturi si best practice-uri proaspete si adaptate, iar cele 5 module ale programului raspund exact acestor nevoi. Asadar, am pregatit o mini-academie care sa le ofere participantilor un ghid practic pentru a naviga cu succes prin aceasta perioada tulbure.

single_image_bannerv2

date (1) Data 

In curand
(9:30-11:00)

location (1) Locatie

Succesiune de 5 module livrate online

participants (1)  Numar participanti

12-20

cost (1) Tarif

 285 EURO/participant + TVA*

Cui i se adreseaza programul:

Leadership in the New Normal le este adresat managerilor si team leaderilor care conduc echipe remote si care vor sa obtina rezultate cat mai bune in aceasta perioada plina de schimbari. Programul este alcatuit din 5 module intensive de cate 90 minute fiecare. 

 

Structura programului:

Modulul 1: Productivity When Working from Home

Modul sustinut de Octavian Pantis, de la 9:30 pana la 11:00.

Afla cum sa fii cu adevarat productiv in acest nou context si cum sa valorifici cat mai bine oportunitatile pe care lucrul de acasa le aduce cu sine. Peter Drucker spunea despre manageri: "if you cannot manage time, you cannot manage anything". Afirmatia este valabila si azi. Poate in special azi.

Continut:
1. 3 principii must-know pentru o productivitate superioara si pentru un feel-good la finalul zilei;
2. Exemple si studii de caz concrete si utile;
3. Cum poti folosi criza actuala pentru un detox sau reset al obiceiurilor si mindset-ului privind munca;
4. Cum poti transmite si celor din echipa ta bunele obiceiuri privind productivitatea.

 

Modulul 2: Managing Emotions and Stress

Modul sustinut de Ciprian Teleman, de la 9:30 pana la 11:00.

Un nivel inalt de inteligenta emotionala ii ajuta pe manageri atat pentru a depasi situatii dificile cat si pentru a le transforma pe acestea in oportunitati. Un studiu recent arata ca in timpul crizei financiare din 2008 nivelul inteligentei emotionale a managerilor s-a prabusit, motivul fiind ca la nivel individual oamenii s-au concentrat pe propria supravietuire. Asta a dus la declinul unor mari companii si la ratarea unor oportunitati de business. Un manager capabil sa-si gestioneze frica in aceste vremuri, poate fi capabil sa profite de oportunitati. Atitudinea conservatoare in timp de criza poate fi periculoasa pentru o organizatie.

Continut:


1. Inteligenta emotionala – patru abilitati necesare in criza

  • autoevaluarea
  • autocontrolul
  • empatia
  • managementul relatiilor

2. Ajutorarea oamenilor care trec prin emotii dificile – clienti, colegi.

  • 4 stadii - de la confruntare la acceptare

3. Tehnici de management al stresului

  • intelegerea mecanismelor stresului
  • autoevaluarea reactiei la stres
  • tehnici de management al stresului

 

Modulul 3: Communicating & Presenting Virtually

Modul sustinut de Costin Ciora, de la 9:30 pana la 11:00.

Transforma-ti comunicarea si prezentarea online pentru maxim de rezultate. Contextul actual si lucratul remote a condus la reorganizarea modului in care comunicam si prezentam. Invata cum sa-ti pozitionezi prezentarea in mediul virtual pentru ca mesajul tau sa ajunga clar si adaptat si sa interactionezi mai bine cu participantii.

Continut:
1. Pregatirea unei prezentari online: agenda, structura, script, mesaje si aspect tehnice
2. Mod de prezentare, postura si derularea prezentarii
3. Adaptarea comunicarii si prezentarii la participanti: interactiune si comunicarea pentru rezultate.
4. Exemple, roleplay si studii de caz

 

 

Modulul 4: Leading & Motivating Virtual Teams

Modul sustinut de Dragos Calin, de la 9:30 pana la 11:00.

Pentru toti, totul se schimba.
Tendinta multor leaderi este sa faca mai mult din ceea ce stiau ei sa faca mai bine.
Nivelul de stres pentru unii dintre ei a ajuns la cote nemaiintalnite tocmai pentru ca ce stiau ei sa faca mai bine nu mai are impactul dorit in echipa pe care o conduc prin aceasta criza.

Ce sa faci pentru a ramane leaderul echipei tale si dupa ce criza ia sfarsit.
Ce sa faci pentru a avea oamenii intregi pe parcursul si dupa terminarea crizei.
Ce sa faci pentru a te putea uita in oglinda fara prea multe reprosuri personale cand situatia va reveni la noul normal.

Continut :

1. Comunicare
a. Sisteme si canale de comunicare
b. Reguli si paliere de comunicare

2. Motivare
a. Identificarea problemelor personale si profesionale
b. Suferinte si medicamente psihologice

3. Post Comunicare
a. Intelegerea semnalelor si a cuvintelor nespuse
b. Monitorizarea performantei
c. Feedback, Coaching
d. Pastrarea spiritului de echipa si aplanarea conflictelor

 

Modulul 5: Effective Change Management

Modul sustinut de Cristian Vladoiu, de la 9:30 pana la 11:00.

Atunci cand implementam initiative, proiecte ce presupun schimbarea modului in care echipa noastra isi face treaba, trebuie sa stim sa gestionam potrivit componenta tehnica a proiectului dar mai ales componenta umana.

Odata in plus atunci cand contextul, mediul in care traim si ne desfasuram activitatea se schimba dramatic, modul in care oamenii contribuie la atingerea obiectivelor proiectelor si initiativelor devine critic.

Continut:
1. Cei cinci pasi ai modelului schimbarilor de succes;
2. Exemple si studii de caz;
3. Rolurile managerului in gestionarea initiativelor si proiectelor in schimbare;
4. Cum gestionam rezistenta la schimbare?


 

Formatul programului:

Fiecare modul este un mix foarte practic de: prezentare a unor best practices si recomandari valoroase, interactiuni cu participantii, simulari, discutii 1 la 1, assessments, totul pentru a ne asigura ca valoarea pe care fiecare manager o extrage este cat mai mare.

Programul debuteaza cu un assessment online al asteptarilor concrete ale participantilor in fiecare dintre cele 5 arii discutate si cuprinde si recomandari de actiuni croite pentru fiecare participant in parte.

 

Detalii despre pret:

Tarif pentru 1 participant: 285 EUR + TVA

Tarif pentru 2 participanti din aceeasi companie: 485 EUR + TVA

Tarif pentru 3 participanti din aceeasi companie: 645 EUR + TVA


 

Daca doresti mai multe detalii despre acest program sau vrei sa te inscrii, trimite-ne un mesaj in formularul de mai jos sau la office@qualians.com.

 

 

 

Modulele programului sunt sustinute de:

octavian_img1

Octavian Pantis

Octavian Pantis este un antreprenor de success si un autor bestseller.

In 1999 a pus bazele TMI (tmiworld.com) in Romania, o companie de consultanta internationala fondata in 1975 in Danemarca, ce activeaza in 45 tari. TMI Romania a fost desemnata de 2 ori “Compania de training a anului”, in 2007 si in 2010.

In 2004 a co-fondat Qualians (www.qualians.com), care astazi este una dintre principalele companii de Learning&Development din regiune, reprezentand parteneri de know-how de talie mondiala. Citeste mai multe

 

 

Costin Ciora

Costin Ciora

Costin Ciora este trainer si consultant cu peste 10 ani de experienta.
Este Prosci Change Management Practitioner si Certified Professional TriMetrix Analyst.
De asemenea, Costin este si lector universitar la Academia de Studii Economice din Bucuresti, unde preda analiza financiara si strategie de business.
A derulat activitati de cercetare si a ocupat un rol de lector si cercetator la universitati de business de top din Europa, precum Universitatea din Viena, Universitatea Dauphine din Paris si Universitatea din Alicante. Lucrul in mediul academic l-a ajutat pe Costin sa capete experienta in domeniul cercetarii, facilitarii si crearii de continut. Citeste mai multe

Dragos Calin

Dragos Calin

Cariera lui Dragos este strans legata de dezvoltarea Maersk in Romania, companie pentru care a lucrat timp de 14 ani. In prezent el este Director de Vanzari si Marketing in cadrul Kuehne + Nagel, un lider mondial in Logistica Supply Chain. Parcursul sau academic include studii de licenta in Navigatie si Transport Maritim. In activitatea profesionala, Dragos a fost implicat in activitati diverse, cu focus pe managementul de vanzari la nivel national precum strategie, performanta echipei, leadership si turn-around. Citeste mai multe. 

Cristian Vladoiu

Cristian Vladoiu

Este trainer si consultant in echipa Qualians din 2012. Vine din mediul de business unde a acumulat o experienta de peste 15 ani în diverse industrii: FMCG, telecomunicatii si financiar-bancar.

A dobandit expertiza în special in zona de business development, vanzari dar si marketing si merchandising, lucrand in mari companii multinationale (RJ Reynolds, Orange, ABN Amro Bank, Unicredit Tiriac Bank).

Pasionat de comunicare si de lucrul cu oamenii, Cristian a construit si condus echipe atat la nivel de retea si interactiune directa cu clientii cat si la nivel de departamente centrale (head-office). Citeste mai multe. 

Ciprian Teleman

Ciprian Teleman

Cariera lui Ciprian Teleman a luat nastere in domeniul academic, in calitate de cercetator. Timp de aproape 8 ani, cariera sa a avansat de la asistent de cercetare la cercetator stiintific senior. A condus programe de cercetare bazate pe modelarea proceselor fizico-matematice folosind informatie si metode analitice. Acest domeniu i-a adus o experienta bogata in intelegerea legilor ce guverneaza dinamica sistemelor – fie ele fizice, sociale sau organizationale.

Experienta sa de business a inceput in calitate de consultant pentru companii precum Astra Asigurari si Siveco, in cadrul proiectelor de IT sau educationale. In 2006, Ciprian s-a alaturat TMI in calitate de consultant. Experienta si competentele sale au avut o potrivire perfecta cu zona “Performance Essentials” a TMI. Ciprian sustine cursurile Productivity in the Digital Era, Stress Management, Effective Negotiations, Emotional Intelligence, Business Presentations si Practical Leadership. Citeste mai multe

Chiar am ramas cu lucruri in minte la care am continuat sa ma gandesc si dupa workshop
Alina S.
Banca Transilvania
Pentru noi, cei care am mai facut astfel de cursuri, ni s-a parut ca a venit cu lucruri in plus si clare de pus in practica. Mi-a placut foarte mult explicatia cu materialul de recuzita privind motoarele care te duc in sus catre obiectivul stabilit/acceptat. Foarte practica si de impact, chiar daca notiunea o aveam. 
Dorin C.
E.ON
Mi-a placut recuzita :). Imi place ca programul reuseste sa transmita emotie chiar si in mediul Online.
Ileana G.
Banca Transilvania
In urma acestui program am realizat cat de importanta este comunicarea individuala cu fiecare membru al echipei. Chiar eram curioasa cum e Tavi in "online". La fel de bun! :)
Oana L.
NNC Services
Acest program este un exemplu reusit de adaptare la criza.
Catalin B.
Banca Transilvania
Leadership in the New Normal a fost un program placut si antrenant. De acum imi voi motiva colegii identificandu-le factorii motivanti . 
Nadia T.
Delgaz Grid
Aceste sesiuni in care am participat la fiecare doua zile ne-au ajutat sa iesim din rutina call-urilor obisnuite.
Narcisa A.
Banca Transilvania

Care dintre cele două este mai importantă în evoluția unei organizații: desfășurarea operațiunilor sau derularea... read more

Să presupunem că, în calitate de manager, te afli la un interviu cu un candidat pentru o poziție deschisă în echipa pe... read more

Cuvântul problemă ne amintește multora de orele de științe exacte, iar când primeam teme, preferam exercițiile pentru... read more

Sunt unii mai stresati si mai… stresabili decat altii? Se poate invata calmul? E bine sa crestem copiii fara sa le... read more