Time Management

Poate una dintre cele mai mari provocari ale oamenilor, azi, este aceea de a-si stabili si respecta prioritatile, astfel incat sa armonizeze viata profesionala si cea personala. Pentru a va eficientiza timpul, cursul ofera instrumente de management bazate pe sistemul Time Manager, dezvoltat de TMI in ultimii 35 de ani si care si-a dovedit eficacitatea in cazul milioanelor de utilizatori. Time Management este un curs actual, indiferent de vechimea acumulata si are beneficii atat in plan profesional, cat si personal.

Desfasurare: 4 decembrie 2019
Durata: 1 zi (8.30-16.30)
Locatia: Qualians Learning Centre in Bucuresti
Nr. participanti: aproximativ 15 persoane
Cost: 250 Euro/ participant (+ TVA)
Informatii si inscrieri: office@qualians.com | 021-3197710

Cui i se adreseaza cursul:

Modulul Time Management se adreseaza oricui isi doreste sa valorifice din plin fiecare zi, sa-si delimiteze si sa urmareasca prioritatile si sa obtina rezultate foarte bune atat in viata profesionala cat si in plan personal.

 

Obiectivele cursului:

In urma acestei sesiuni, participantii vor obtine o imagine de ansamblu asupra vietii lor, vor invata sa se concentreze pe lucrurile importante, isi vor putea stabili obiective realiste si provocatoare, atat la nivel profesional cat si personal, isi vor putea defini si respecta prioritatile, isi vor putea planifica timpul pentru a-si imbunatati performantele, isi vor atinge obiectivele in mai putin timp si cu mai putin efort, isi vor controla mai usor timpul si vor diminua stresul, echilibrand mai usor viata profesionala cu cea personala.

 

Agenda cuprinde:

  • Prioritizarea activitatilor si responsabilitatilor noastre;
  • De la scopuri bine definite la rezultate pe drumul cel mai scurt;
  • Planificarea unei zile productive – lucrul cu to do list ;
  • Organizarea mediului de lucru, a informatiilor si documentelor;
  • Gestionarea relatiilor cu ceilalti – intreruperi, sedinte, sarcini marunte;
  • Managementul e-mailurilor – nu ele ne conduc timpul!
  • Idei pentru valorificarea deplina a timpului din afara serviciului;
Ciprian-Teleman2-1

Ciprian Teleman

Ciprian Teleman’s career began in the academic field as a scientific researcher. For almost eight years his career evolved from research assistant to senior scientific researcher. He conducted scientific research programs aiming at physical-mathematical modeling of processes using information and analytical means. This work brought him a rich experience on the laws that govern the dynamics of systems, whether physical, social or organizational. Read More...