Practical Leadership

Practical Leadership

Leadership este privilegiul de a imbunatati vietile si performantele celorlalti, de a forma noi lideri si de a-i orienta catre un scop comun. Cu Practical Leadership inveti ce inseamna un lider eficient, care sa inspire incredere. Liderul trebuie sa consolideze o relatie speciala cu cei din jur, fondata pe respect si corectitudine. Iar rezultatele cele mai bune le poate obtine cunoscandu-si mai bine echipa si propriile capacitati de coordonare. Cursul vine in sprijinul managerilor cu instrumente practice care sunt culese din experienta internationala de peste treizeci de ani a TMI in lucrul cu diferite organizatii, instrumente verificate si aplicate cu succes si in Romania.

Date de desfasurare: 7-8 mai 2020
Durata: 2 zile (8.30-16.30)
Locatia: Qualians Learning Centre in Bucuresti
Nr. participanti: 12 – 16
Cost: 450 EURO/ participant + TVA

Informatii si inscrieri: office@qualians.com | 0213197710

Cui i se adreseaza cursul:

Cursul se adreseaza cu precadere managerilor sau tuturor celor care conduc, supervizeaza sau coordoneaza o activitate in care sunt implicati oameni.

 

Obiectivele cursului:

Participantii la acest curs vor obtine cunostintele necesare pentru a putea sa isi cunoasca si motiva mai bine echipa, pentru a putea stabili obiectivele individuale si de grup, pentru a-si supraveghea comportamentul in relatie cu diferite tipuri de persoane, pentru a castiga si pastra angajamentul oamenilor, pentru a delega responsabilitatile potrivite oamenilor potriviti, la momentul potrivit, pentru a optimiza timpul de munca. Toate acestea sunt subordonate scopului general de obtinere a performantei individuale si colective.

Agenda cuprinde:

  • Leadership si management – doua sisteme de actiune complementare;
  • Stiluri manageriale;
  • Niveluri de initiativa;
  • De la grup la echipa – etapele formarii unei echipe;
  • Comportamentul potrivit al liderului fata de categorii diferite de oameni din echipa – modelul CAN-WILL;
  • Delegarea ca instrument de management – sarcini si responsabilitati;
  • Motivarea si dezvoltarea oamenilor din echipa: feedback, sfaturi sau coaching;
  • Relatiile interpersonale – recunoastere, recompense, dezaprobari.

 

Nu este necesara o pregatire anterioara specifica pentru intelegerea conceptelor predate si exemplificate. Experienta in lucrul cu oameni aduce un plus de valoare si relevanta conceptelor prezentate.

Ciprian Teleman

Ciprian Teleman

Ciprian Teleman’s career began in the academic field as a scientific researcher. For almost eight years his career evolved from research assistant to senior scientific researcher. He conducted scientific research programs aiming at physical-mathematical modeling of processes using information and analytical means. This work brought him a rich experience on the laws that govern the dynamics of systems, whether physical, social or organizational. Read More...