Communication Skills

Communication Skills

Programul Communication Skills pleaca de la premiza: “Nu exista retete de comunicare”. Un bun comunicator isi adapteaza comportamentul in functie de particularitatile interlocutorului. Profilul comunicational si paradigmele ne diferentiaza in mod semnificativ. De asemenea, in multe situatii de viata raspundem impulsurilor naturale de comportament si comunicare, agresive sau submisive. Abilitatile de comunicare (communication skills) sunt printre cele mai importante abilitati de care ai nevoie pentru a reusi la locul de munca.

Date de desfasurare: 24 aprilie 2020
Durata: 1 zi (8.30-16.30)
Locatia: Qualians Learning Centre in Bucuresti
Nr. participanti: aproximativ 15 persoane
Cost: 250 Euro/ participant (+ TVA)
Informatii si inscrieri: office@qualians.com|021-3197710

Cui i se adreseaza cursul:

Seminarul se adreseaza oricarei persoane care doreste sa-si imbunatateasca abilitatile de a relationa cu oamenii din jur.

 

Obiectivele cursului:

Programul isi propune sa ajute participantii sa identifice calea de comunicare in relatia cu alte persoane, sa isi exprime nemultumirea sau critica intr-un mod pozitiv, sa isi faca cunoscute intentiile direct si clar si sa ceara ceea ce doresc, dar fara a-i ofensa pe ceilalti. Totodata, cursantii vor intelege generic procesul comunicarii si ceea ce il poate face sa esueze, isi vor recunoaste propriul profil comunicational, tendintele catre agresivitate sau pasivitate si vor invata sa foloseasca o gama de tehnici pentru gestionarea conflictelor, evitand escaladarea acestora.

 

Agenda cuprinde:

  • Identificarea si abordarea profilurilor comunicationale
  • Principalele bariere de comunicare, tehnici de evitare a acestora
  • Body language, rol in comunicarea fata in fata
  • Descrierea de tipuri comportamentale: direct/indirect, agresiv, pasiv, asertiv
  • Asertivitatea, modalitate de comunicare in business
  • Tehnici ale exprimarii asertive
  • Feedback negativ prin asertivitate
  • Niveluri de ascultare in comunicarea directa
  • Deschiderea de canale de comunicare prin rapport

Nu este necesara o pregatire anterioara specifica pentru intelegerea conceptelor predate si exemplificate. Experienta in lucrul cu oameni aduce un plus de valoare si relevanta conceptelor prezentate.

Mihai Maresescu

Mihai Maresescu

Mihai Maresescu’s career began as a legal advisor and after a short period of time he became a financial expert in the largest bank of Romania. His extraordinary analytical abilities helped him obtain outstanding results by adopting a proactive approach to any type of situation confronted. As a consultant at Qualians, Mihai’s experience offers him great ease when it comes to assessing the clients’ needs. Therefore his everyday mission is to assert the progress in both professional and personal life of everyone who is a Qualians client. At Qualians he runs Time Management, Project Management, Assertive Communication, Employeeship and Emotional Intelligence programs. Read More...