Value Driven Negotiations

Este usor sa inchei o tranzactie oferind concesii, insa in piata de astazi nu iti poti permite intotdeauna astfel de tactici. Jocul poate fi schimbat, iar negocierea poate deveni o discutie cooperanta, astfel incat chiar si cei mai duri parteneri vor dori sa mentina colaborarea cu tine si iti vei mentine si profiturile.

Acest curs ofera cele mai recente metodologii si coaching de la negociatori experimentati. Veti primi, de asemenea, o perspectiva unica asupra modului in care cumparatorii gandesc si se comporta.

single_image_banner4v2

date (1) Data 

8-9 iunie 2023

location (1) Locatie

Online

 

participants (1)  Numar participanti

6-8

cost (1) Tarif

245 EURO/ participant + TVA

Cui i se adreseaza cursul:

Desi cursul este creat in pricipal pentru oamenii de vanzari, achizitii, key accounts si manageri, el este in esenta potrivit pentru orice profesionist implicat in negocierea comerciala. Cursul aduce in prim plan si aspecte de atitudine cu privire la negociere si pozitionarea pentru castig.

Obiectivele programului:

Acest curs ofera cele mai noi metode de negociere, intr-o sesiune sustinuta de un negociator experimentat cu experienta de peste 20 de ani in zona de management si vanzari. De asemenea, participantii vor identifica noi unghiuri din care sa analizeze gandirea si comportamentul partenerilor de negociere, precum si metode practice pentru a face fata presiunii si a-si mentine marjele de profit.

Subiectele cursului:

 • Structura unei negocieri de succes: de la pre-planning la follow-up;
 • Pregatirea negocierii – studiile arata ca rezultatul e adesea decis inainte de a se ajunge la masa negocierii;
 • Tehnici de logica si psihologie pentru planificarea si realizarea negocierii;
 • Recunoasterea tacticilor folosite de profesionistii in achizitie si pregatirea contra-masurilor;
 • Reactia la “pozitionarea initiala” a persoanei si intelegerea prioritatilor, dorintelor si nevoilor celeilalte parti;
 • Evaluarea efecului concesiilor si a variabilelor existente in negociere, pentru a ajunge la un rezultat comercial viabil;
 • Intelegerea “avantajului in negociere” si folosirea lui in mod etic;
 • Jocuri de rol pentru identificarea punctelor slabe si punctelor forte din stilul personal de negociere;
 • Obtinerea unei situatii de win-win si mentinerea celor mai bune relatii.

Agenda cursului:

8 iunie 2023:

 • 09:30 - 11:00 : Modulul I
 • 11:00 - 11:30 : Pauza
 • 11:30 - 13:00 : Modulul II

9 iunie 2023:

 • 09:30 - 11:00 : Modulul III
 • 11:00 - 11:30 : Pauza
 • 11:30 - 13:00 : Modulul IV

iunie 2023:

Sesiune de o ora 14 day Check  - Q&A, recapitulare, provocari 


Nu este necesara o pregatire anterioara specifica pentru intelegerea conceptelor predate si exemplificate.

 

Daca doresti mai multe detalii despre curs sau vrei sa te inscrii, trimite-ne un mesaj in formularul de mai jos sau la office@qualians.com.

 

Cursul va fi sustinut de:

Ciprian-Teleman2

Ciprian Teleman

Ciprian Teleman este alaturi de TMI si Qualians din 2006. Anterior acestei activitati a lucrat ca cercetator știintific si consultant in proiecte IT si educationale. Pentru o perioada a intrerupt activitatea de consultant pentru a coordona Ministerul Cercetarii, Inovarii si Digitalizarii.

A participat la programe de crestere a performatei, de cultura organizationala si dezvoltarea abilitatilor de coordonare a echipelor insumand peste o mie de zile de training si consultanta.

In paralel cu activitatea de consultant, Ciprian este implicat atat in activitati antreprenoriale in domeniul digital, cat si in cel al politicilor publice specifice acestui domeniu. Citeste mai multe.

"Trainerul a avut o atitudine excelenta, este experimentat si axat pe explicarea negocierii practice. Mi-au placut role-play-urile si tacticile de negociere, iar de acum nu mai presupun ceea ce doreste clientul."
Andreea
Kuehne+Nagel
"Acest curs m-a ajutat sa inteleg principiul de negociere si variabilele negocierii. La finalul zilei stiu sa utilizez o noua tehnica de negociere si am preluat ideea de a fi cat mai cinstit si direct in procesul de negociere. "
Daniel
Premium Porc

"Mi-au placut tacticile si abordarea acestui curs, precum si intrebarile tricky puse de trainer. Acesta este foarte bine structurat, cu exemple clare usor de inteles si facil de aplicat pentru procedura mea de lucru. In urma acestui curs, reconsider pozitionarea fata de client, negocierea in timpul vanzarii si nu dupa aceasta, precum si pregatirea mai buna inainte de a ma intalni cu clientul.

Andreea
Ecoxtrem

For years now, many of us wake up and check e-mails right away, to the silent admiration or - rather - to the... read more

În 1999 Octavian Pantiș a înființat biroul din România al TMI, companie internațională de consultanță în domeniul... read more

George Avram are experiență de peste 20 de ani în domeniul trainingului și al consultanței, fiind implicat în numeroase... read more

Tack TMI Quick Bites on Leadership How do we become great #leaders?   read more