Crisis Negotiation

Este usor sa inchei o tranzactie oferind concesii, insa in piata de astazi nu iti poti permite intotdeauna astfel de tactici. Jocul poate fi schimbat, iar negocierea poate deveni o discutie cooperanta, astfel incat chiar si cei mai duri parteneri vor dori sa mentina colaborarea cu tine si iti vei mentine si profiturile.

Acest curs ofera cele mai recente metodologii si coaching de la negociatori experimentati. Veti primi, de asemenea, o perspectiva unica asupra modului in care cumparatorii gandesc si se comporta.

single_image_banner4v2

date (1) Data 

Septembrie 2020

location (1) Locatie

Curs livrat
on-line

 

participants (1)  Numar participanti

10-12

cost (1) Tarif

450 EURO/ participant + TVA

Cui i se adreseaza cursul:

Desi cursul este creat in pricipal pentru oamenii de vanzari, achizitii, key accounts si manageri, el este in esenta potrivit pentru orice profesionist implicat in negocierea comerciala. Cursul aduce in prim plan si aspecte de atitudine cu privire la negociere si pozitionarea pentru castig.

Obiectivele programului:

Acest curs ofera cele mai noi metode de negociere, intr-o sesiune sustinuta de un negociator experimentat cu experienta de peste 20 de ani in zona de management si vanzari. De asemenea, participantii vor identifica noi unghiuri din care sa analizeze gandirea si comportamentul partenerilor de negociere, precum si metode practice pentru a face fata presiunii si a-si mentine marjele de profit.

Subiectele cursului:

 • Structura unei negocieri de succes: de la pre-planning la follow-up;
 • Pregatirea negocierii – studiile arata ca rezultatul e adesea decis inainte de a se ajunge la masa negocierii;
 • Tehnici de logica si psihologie pentru planificarea si realizarea negocierii;
 • Recunoasterea tacticilor folosite de profesionistii in achizitie si pregatirea contra-masurilor;
 • Reactia la “pozitionarea initiala” a persoanei si intelegerea prioritatilor, dorintelor si nevoilor celeilalte parti;
 • Evaluarea efecului concesiilor si a variabilelor existente in negociere, pentru a ajunge la un rezultat comercial viabil;
 • Intelegerea “avantajului in negociere” si folosirea lui in mod etic;
 • Jocuri de rol pentru identificarea punctelor slabe si punctelor forte din stilul personal de negociere;
 • Obtinerea unei situatii de win-win si mentinerea celor mai bune relatii.

Agenda cursului:

Septembrie 2020:

 • 09:30 - 11:00 Joc de rol si Concluzii
 • 11:30 - 13:00 Situatii de negociere + exercitii

 

Septembrie 2020:

 • 09:30 - 11:00 Variabile si Putere
 • 11:30 - 13:00 Tactici si Jocuri de putere  + exercitii si concluzii 

 

Septembrie 2020:

 • Cate o sesiune individuala de telementoring, de cca. 30 minute, cu fiecare dintre participantii doritori 
Nu este necesara o pregatire anterioara specifica pentru intelegerea conceptelor predate si exemplificate.

 

Daca doresti mai multe detalii despre curs sau vrei sa te inscrii, trimite-ne un mesaj in formularul de mai jos sau la office@qualians.com.

 

Cursul va fi sustinut de:

Dragos Calin

Dragos Calin

Cariera lui Dragos este strans legata de dezvoltarea Maersk in Romania, companie pentru care a lucrat timp de 14 ani. In prezent el este Director de Vanzari si Marketing in cadrul Kuehne + Nagel, un lider mondial in Logistica Supply Chain. Parcursul sau academic include studii de licenta in Navigatie si Transport Maritim. In activitatea profesionala, Dragos a fost implicat in activitati diverse, cu focus pe managementul de vanzari la nivel national precum strategie, performanta echipei, leadership si turn-around. Citeste mai multe. 

"Trainerul a avut o atitudine excelenta, este experimentat si axat pe explicarea negocierii practice. Mi-au placut role-play-urile si tacticile de negociere, iar de acum nu mai presupun ceea ce doreste clientul."
Andreea
Kuehne+Nagel
"Acest curs m-a ajutat sa inteleg principiul de negociere si variabilele negocierii. La finalul zilei stiu sa utilizez o noua tehnica de negociere si am preluat ideea de a fi cat mai cinstit si direct in procesul de negociere. "
Daniel
Premium Porc

"Mi-au placut tacticile si abordarea acestui curs, precum si intrebarile tricky puse de trainer. Acesta este foarte bine structurat, cu exemple clare usor de inteles si facil de aplicat pentru procedura mea de lucru. In urma acestui curs, reconsider pozitionarea fata de client, negocierea in timpul vanzarii si nu dupa aceasta, precum si pregatirea mai buna inainte de a ma intalni cu clientul.

Andreea
Ecoxtrem

Actuala criza generata de noul Coronavirus a dus la “lockdown” in majoritatea tarilor din Europa, dar si din Asia,... read more

How is the manager's job changed by the rapid movement to remote working? It’s a fact that the number of people working... read more

Cum ne setam obiectivele perioada aceasta? Cat de mult tine doar de noi sau de contextul pandemiei cu care ne... read more