B2B Sales - Help Customers Buy from You

Totul in business depinde de eficienta vanzarii. Concurenta in crestere si asteptarile inalte ale clientilor cresc provocarea de a aduce business nou si de a retine actualii clienti.

PRO-PAYBACK Selling® este un ghid pas cu pas in procesul de vanzare consultativa business-to-business. Acopera fiecare etapa a procesului, de la organizarea timpului, prospectarea pietei si crearea de obiective SMART, deschiderea apelului de vanzare, intrebarile de impact, prezentarea beneficiilor catre clienti folosind metoda „YOU Appeal” pana la inchiderea vanzarii si mentinerea si dezvoltarea contului.

Acest workshop practic si interactiv este un mix unic de procese, abilitati, comportamente si concepte de solution selling – ingrediente vitale pentru a castiga, creste si retine portofoliul de clienti.

single_image_banner4v2

date (1) Data 

5-6 decembrie

location (1) Locatie

Online

participants (1)  Numar participanti

6-8

cost (1) Tarif

245 EURO/ participant + TVA

Cui i se adreseaza cursul:

Datorita abordarii foarte cuprinzatoare, workshop-ul se adreseaza atat celor care incep o cariera in domeniul vanzarilor cat si profesionistilor cu experienta. Cursul este adaptat pietei romanesti si contextului cultural european referitor la vanzari si aduce o alta abordare cu privire la pozitionarea vanzarii, pregatirea si procesul de vanzare. Intregul curs porneste de la pozitionarea nevoilor clientului in centrul pregatirii vanzarii astfel incat adaptarea intrebarilor, realizarea ofertei si negocierea finala sa duca la un rezultat pozitiv.

 

Obiectivele programului:

Workshop-ul isi propune sa creasca randamentul ofertelor create de participanti si comunicarea acestora in conditiile de criza existente. Coaching-ul si facilitarea vor fi directionate inspre consolidarea atitudinii potrivite, crearea de intrebari de impact si castigarea angajamentului din partea clientului printr-o inchidere eficienta a vanzarii.

 

Subiectele cursului:

Modulul 1: 

 • Stiluri de vanzare
 • Roluri in Vanzari
 • Procesul de Vanzari
 • Filozofia Tack

Modulul 2:

 • Planificare si prioritizare

Modulul 3: 

 • Cercetarea de piata si informatii

Modulul 4: 

 • Objective SMART in Vanzari

Modulul 5: 

 • Scopul apelului telefonic in cold-calling sau intr-o prima interactiune

Modulul 6:

 • Atentia cumparatorului si cum sa o mentiez

Modulul 7: 

 • Intrebari potrivite si nepotrivite. Cum sa le punem si ce sa urmarim.

Modulul 8: 

 • Cum sa evidentiem beneficiile clientilor in ofertele noastre.

Modulul 9: 

 • Obiectii si tratarea lor.

Modulul 10:

 • Metode si semne premergatoare.

Modulul 11:  

 • Pastrarea relatiei cu clientii si dezvoltarea ei ulterioara.

 

Agenda cursului online:

5 decembrie 2023:

 • 09:30 - 11:00 : Modulul I
 • 11:00 - 11:30 : Pauza
 • 11:30 - 13:00 : Modulul II

6 decembrie 2023:

 • 09:30 - 11:00 : Modulul III
 • 11:00 - 11:30 : Pauza
 • 11:30 - 13:00 : Modulul IV

ianuarie 2024:

 • Sesiune de o ora 14 day Check  - Q&A, recapitulare, provocari 

Nu este necesara o pregatire anterioara specifica pentru intelegerea conceptelor predate si exemplificate.

Daca aceasta tema este de interes pentru tine, te invitam sa urmaresti un mesaj scurt care iti va fi de ajutor:

Qualians Tip of the Week - 3 sfaturi utile acum pentru oamenii de vanzari

Daca doresti mai multe detalii despre curs sau vrei sa te inscrii,trimite-ne un mesaj in formularul de mai jos sau la office@qualians.com.

 

Cursul va fi sustinut de:

Dragos Calin

Dragos Calin

Cariera lui Dragos este strans legata de dezvoltarea Maersk in Romania, companie pentru care a lucrat timp de 14 ani. In prezent el este General Manager in cadrul Delamode Romania, lider mondial in Logistica Supply Chain. Parcursul sau academic include studii de licenta in Navigatie si Transport Maritim. In activitatea profesionala, Dragos a fost implicat in activitati diverse, cu focus pe managementul de vanzari la nivel national precum strategie, performanta echipei, leadership si turn-aroundCiteste mai multe.

"Sunt multe lucruri pe care as vrea sa le fac altfel dupa acest curs. De exemplu  cred ca este foarte practic modelul pasilor de a prezenta beneficiile: sumar, caracteristici, beneficii, You Appeal. Mi-au placut matricea de potrivire intre factorii motivanti pentru un client cu caracteristicile si beneficiile You.

Ionut
Pet Factory
"Structura cursului, modelul PRO-PAYBACK si FIND mi-au placut foarte mult. Trainerul a fost super si a adus multa valoare adaugata. Am realizat ca procesul meu de vanzare avea nevoie de structura, o analiza mai atenta a modului in care fac vanzarea. Sunt convins ca research-ul si tonele de informatii valoroase ma vor ajuta pe viitor."
Costin
My Concept
"Mi-au placut discutiile despre conceptul You / We / I. De acum imi voi centra discutiile de vanzari asupra clientului si a companiei acestuia. "
Nicoleta
Ecoxtrem

Care dintre cele două este mai importantă în evoluția unei organizații: desfășurarea operațiunilor sau derularea... read more

Să presupunem că, în calitate de manager, te afli la un interviu cu un candidat pentru o poziție deschisă în echipa pe... read more

Cuvântul problemă ne amintește multora de orele de științe exacte, iar când primeam teme, preferam exercițiile pentru... read more

Sunt unii mai stresati si mai… stresabili decat altii? Se poate invata calmul? E bine sa crestem copiii fara sa le... read more