Profitable Negotiation

Este usor sa inchei o tranzactie oferind concesii, insa in piata de astazi nu iti poti permite intotdeauna astfel de tactici. Jocul poate fi schimbat, iar negocierea poate deveni o discutie cooperanta, astfel incat chiar si cei mai duri parteneri vor dori sa mentina colaborarea cu tine si iti vei mentine si profiturile.

Acest curs ofera cele mai recente metodologii si coaching de la negociatori experimentati. Veti primi, de asemenea, o perspectiva unica asupra modului in care cumparatorii gandesc si se comporta.

Desfasurare: 14-15 Noiembrie 2019
Durata: Doua zile (8.30 – 16.30)
Locatia: Qualians Learning Centre in Bucuresti
Nr. participanti: 10-12
Cost: 450 Euro/ participant (+ TVA)
Informatii si inscrieri: office@qualians.com  | 021-3197710

Cui i se adreseaza cursul:

Desi cursul este creat in pricipal pentru oamenii de vanzari, achizitii, key accounts si manageri, el este in esenta potrivit pentru orice profesionist implicat in negocierea comerciala.

Obiectivele cursului:

Acest curs ofera cele mai noi metode de negociere, intr-o sesiune sustinuta de un negociator experimentat. De asemenea, participantii vor identifica noi unghiuri din care sa analizeze gandirea si comportamentul partenerilor de negociere, precum si metode practice pentru a face fata presiunii si a-si mentine marjele de profit.

Agenda cuprinde:

  • Structura unei negocieri de succes: de la pre-planning la follow-up;
  • Pregatirea negocierii – studiile arata ca rezultatul e adesea decis inainte de a se ajunge la masa negocierii;
  • Tehnici de logica si psihologie pentru planificarea si realizarea negocierii;
  • Recunoasterea tacticilor folosite de profesionistii in achizitie si pregatirea contra-masurilor;
  • Reactia la “pozitionarea initiala” a persoanei si intelegerea prioritatilor, dorintelor si nevoilor celeilalte parti;
  • Evaluarea efecului concesiilor si a variabilelor existente in negociere, pentru a ajunge la un rezultat comercial viabil;
  • Intelegerea “avantajului in negociere” si folosirea lui in mod etic;
  • Jocuri de rol pentru identificarea punctelor slabe si punctelor forte din stilul personal de negociere;
  • Obtinerea unei situatii de win-win si mentinerea celor mai bune relatii.

 

 

Dragos Calin

Dragos Calin's career is closely linked to the development of Maersk Line in Romania, company for which he works since 2005. His academic background include a Navigation and Maritime Transport Degree and Erisma Creative Leadership Program. In his professional activity, Dragos has been involved in recruitment activities, followed by different management positions within the company, setting different milestones for the developing of the organization's operations, in line with global and area initiatives and guidelines to ensure world class operational services. Read More...