Profitable Negotiation

Este usor sa inchei o tranzactie oferind concesii, insa in piata de astazi nu iti poti permite intotdeauna astfel de tactici. Jocul poate fi schimbat, iar negocierea poate deveni o discutie cooperanta, astfel incat chiar si cei mai duri parteneri vor dori sa mentina colaborarea cu tine si iti vei mentine si profiturile.

Acest curs ofera cele mai recente metodologii si coaching de la negociatori experimentati. Veti primi, de asemenea, o perspectiva unica asupra modului in care cumparatorii gandesc si se comporta.

Desfasurare: 14-15 mai 2020
Durata: Doua zile (8.30 – 16.30)
Locatia: Qualians Learning Centre in Bucuresti
Nr. participanti: 10-12
Cost: 450 Euro/ participant (+ TVA)
Informatii si inscrieri: office@qualians.com  | 021-3197710

Cui i se adreseaza cursul:

Desi cursul este creat in pricipal pentru oamenii de vanzari, achizitii, key accounts si manageri, el este in esenta potrivit pentru orice profesionist implicat in negocierea comerciala. Cursul aduce in prim plan si aspecte de atitudine cu privire la negociere si pozitionarea pentru castig.

Obiectivele cursului:

Acest curs ofera cele mai noi metode de negociere, intr-o sesiune sustinuta de un negociator experimentat cu experienta de peste 20 de ani in zona de management si vanzari. De asemenea, participantii vor identifica noi unghiuri din care sa analizeze gandirea si comportamentul partenerilor de negociere, precum si metode practice pentru a face fata presiunii si a-si mentine marjele de profit.

Agenda cuprinde:

  • Structura unei negocieri de succes: de la pre-planning la follow-up;
  • Pregatirea negocierii – studiile arata ca rezultatul e adesea decis inainte de a se ajunge la masa negocierii;
  • Tehnici de logica si psihologie pentru planificarea si realizarea negocierii;
  • Recunoasterea tacticilor folosite de profesionistii in achizitie si pregatirea contra-masurilor;
  • Reactia la “pozitionarea initiala” a persoanei si intelegerea prioritatilor, dorintelor si nevoilor celeilalte parti;
  • Evaluarea efecului concesiilor si a variabilelor existente in negociere, pentru a ajunge la un rezultat comercial viabil;
  • Intelegerea “avantajului in negociere” si folosirea lui in mod etic;
  • Jocuri de rol pentru identificarea punctelor slabe si punctelor forte din stilul personal de negociere;
  • Obtinerea unei situatii de win-win si mentinerea celor mai bune relatii.

 

 

Dragos Calin

Dragos Calin

Dragos’ career is closely linked to the development of Maersk in Romania, company for which he worked for 14 years. Presently he is serving as Head of Sales and Marketing at Kuehne + Nagel, a supply chain management world leader. His academic background include a Navigation and Maritime Transport Degree. In his professional activity, Dragos has been involved in largely diversified activities, with focus on country and sales management such as strategy, team performance, leadership and turn-around.

Since 2016, Dragos became also a consultant within Qualians team, covering workshops on Harvard Business modules and Sales as well as executive coaching sessions and business consultancy high-level interventions.

His seniority, results driven attitude, pragmatism and charisma recommend Dragos for a successful training experience.

His blog dragos-calin.ro is bringing you rethorics and analogies for a better personal life and a better coping attitude with the corporate environment.

Read More...