Leadership, Schimbare si Tendintele Viitorului pe Piata Muncii

În 1999 Octavian Pantiș a înființat biroul din România al TMI, companie internațională de consultanță în domeniul trainingului din Danemarca, care are birouri în 45 de țări din lume.

În 2004 a co-fondat Qualians, ca și companie de conferințe de afaceri, găzduindu-l pe Philip Kotler în 2005 și apoi pe Jack Welch în 2008, în cadrul celor mai mari conferințe de afaceri din România de până atunci.

Octavian a publicat 4 audiobook-uri, despre Managementul timpului, Leadership practic, Managementul schimbării și Abilități de comunicare, toate devenind bestseller-uri.

Cartea sa Musai List – despre productivitate și echilibrul dintre viața personală și cea profesională – este un bestseller și se bucură de un feedback foarte bun din partea cititorilor. În prezent, pregătește o ediție revizuită, care discută despre viitorul muncii și îi ajută pe oameni să navigheze în mediul profesional în vremurile actuale, influențate de Covid.

Cea mai recentă carte a sa, Dark Cockpit, având ca și coautor pe căpitanul Emil Dobrovolschi, exploatează know-how-ul existent în aviația comercială și oferă sfaturi pentru antreprenori, lideri și alți profesioniști care doresc să se dezvolte.

Puteti asculta episodul aici.