Process Improvement

Ce facem dimineata, din momentul in care ne trezim pana cand plecam de acasa? O succesiune de activitati, nu-i asa?

Dar la serviciu, de cand primim o solicitare de la un client intern sau extern, pana cand o indeplinim? Evident, tot o succesiune de activitati.

Aceasta este definitia cea mai simpla a unui proces: o succesiune de activitati care duc la un rezultat.

Daca sunteti implicati in procese care va dau dureri de cap sau care nu duc la rezultatul dorit, acest curs este pentru voi!

single_image_banner4v2

date (1) Data 

Septembrie 2020

 

location (1) Locatie

Curs livrat
on-line

 

participants (1)  Numar participanti

10-12

cost (1) Tarif

450 EURO/ participant + TVA

Cui i se adreseaza cursul:

In vremuri normale, dar si in vremuri de criza, atelierul de lucru se adreseaza celor care sunt preocupati de eficienta propriilor activitati si a proceselor in care sunt implicati, precum si de calitatea rezultatelor obtinute.

In aceasta perioada, in care redefinim modul de comunicare, devine tot mai important sa fim implicati in procese care functioneaza optim. De ce? Pentru ca distanta impusa de criza sanitara in care ne aflam adauga provocari suplimentare cand vine vorba de crearea unei echipe ad-hoc la servici pentru rezolvarea unei probleme.

Obiectivele programului:

Obiectivul nostru principal este ca participantii sa obtina cunostintele si abilitatile necesare pentru a imbunatati procesele in care sunt implicati, din prima zi dupa finalizarea programului de pregatire. Vom invata impreuna care sunt etapele imbunatatirii unui proces si le vom aplica direct pe procesele propuse de participanti. Astfel, ne propunem ca dupa cele doua zile petrecute impreuna sa avem cateva procese de imbunatatit “la cheie”, pregatite de implementare.

Agenda cuprinde:

Ziua 1:

 • Cele patru elemente ale companiei: angajati, procese, structura si control
 • Alegerea proceselor care vor fi analizate si reproiectate pe parcursul programului
 • Simptomele unui proces disfunctional
 • Diagrama functionala a activitatilor (eng. “Functional Activity Flowchart”)
 • Etapele disfunctionale din proces care provoaca frustrari si blocaje (eng. “The Frustration Lens”)

Activitate individuala:

 • Construirea diagramei functionale a activitatilor din procesul selectat (timp de lucru 30-60 minute)

Ziua 2:

 • Etapele “Procesului de imbunatatire a procesului” (eng. “Prepare-Understand-Redesign-Implement-Manage)
 • Alegerea solutiilor de imbunatatire a procesului (eng. “Idea Bin, Quick Wins”)
 • Principiile de reproiectare a procesului
 • Pregatirea pentru implementare (eng. “Work Breakdown Structure, Gantt Chart”)

Consiliere individuala:


 • Suport pentru aplicarea abilitatilor accumulate si pentru implementarea procesului reproiectat in timpul atelierului de lucru (60 minute)

Nu este necesara o pregatire anterioara specifica pentru intelegerea conceptelor predate si exemplificate.

 

Daca doresti mai multe detalii despre curs sau vrei sa te inscrii, trimite-ne un mesaj in formularul de mai jos sau la office@qualians.com.

 

Cursul va fi sustinut de:

Adrian Hudulin

Adrian Hudulin

Adrian a avut ocazia sa lucreze in Romania atat pentru institutii financiare multi-nationale, ABN AMRO Bank si Royal Bank of Scotland (1998 - 2012), cat si pentru o reprezentanta a institutiilor medii cu capital romanesc, Banca Comerciala Carpatica (2013 - 2016).

Mai bine de 15 ani, Adrian a acumulat experienta ca lider, indeplinind roluri manageriale importante in sediile centrale dar si la nivelul retelei de sucursale. Citeste mai multe. 

Mi-a placut ca ne-a tinut acolo in priza toata ziua, pe ce avem de facut, clar si structurat. La un moment dat a intrebat cine isi asuma un anume pas si, cand nu se inghesuia nimeni, a avut rabdarea si determinarea sa astepte pana cand in final s-a oferit cineva.

Andreea
ProTV
Cu toate ca tema este mai analitica, trainerul a fost foarte priceput in a face sesiunea antrenanta, astfel ca am putut lua multe idei si obiceiuri utile din acest curs.
Adriana
METRO SYSTEMS

Actuala criza generata de noul Coronavirus a dus la “lockdown” in majoritatea tarilor din Europa, dar si din Asia,... read more

How is the manager's job changed by the rapid movement to remote working? It’s a fact that the number of people working... read more

Cum ne setam obiectivele perioada aceasta? Cat de mult tine doar de noi sau de contextul pandemiei cu care ne... read more