Problem Solving & Adaptability

Dinamica organizationala contribuie la performanta si inovatie. Schimbarea este parte din natura inovatiei insa produce de foarte multe ori situatii ce trebuie rezolvate si probleme ce trebuie gestionate. Astfel, in special in perioade cu schimbari ridicate, nivelul de adaptabilitate trebuie mentinut cat mai sus. Prin dobandirea de noi modalitati de rezolvare a problemelor si de adaptabilitate, se ajunge la rezultate pe termen lung si schimbari implementate cu succes.

single_image_bannerv2

date (1) Data 

30 octombrie

 

location (1) Locatie

Online

 

participants (1)  Numar participanti

5-8

cost (1) Tarif

115 EURO/ participant + TVA

Cui i se adreseaza cursul:

Celor care prin natura activitatii sunt parte din schimbari rapide si au nevoie de instrumente pentru adaptabilitate.

 

Obiectivele cursului:

La sfarsitul acestui curs, cei care participa vor avea un set de metode si instrumente pentru rezolvarea problemelor si dezvoltarea cunostintelor, abilitatilor si atitudinii necesare pentru adaptabilitate.

 

Subiectele cursului:

  • Modalitati de intelegerea problemei si a contextului din spatele problemei vizibile
  • Rezolvarea problemelor in mod creativ si “out of the box”
  • Intelegerea reactiilor normale la probleme si a comportamentului automat ce se declanseaza
  • 4 pasi simpli pentru rezilienta si flexibilitate
  • Bune practici pentru adaptarea la conditii in schimbare
  • Exercitii si studii de caz

 

Agenda cursului online:

30 octombrie 2023:

  • 13:30 - 15:00 : Modulul I
  • 15:00 - 15:30 : Pauza
  • 15:30 - 17:00 : Modulul II

Nu este necesara o pregatire anterioara specifica pentru intelegerea conceptelor predate si exemplificate.

 

Daca doresti mai multe detalii despre curs sau vrei sa te inscrii,trimite-ne un mesaj in formularul de mai jos sau la office@qualians.com.

 

Cursul va fi sustinut de

Ciprian-Teleman2

Ciprian Teleman

Ciprian Teleman este alaturi de TMI si Qualians din 2006. Anterior acestei activitati a lucrat ca cercetator știintific si consultant in proiecte IT si educationale. Pentru o perioada a intrerupt activitatea de consultant pentru a coordona Ministerul Cercetarii, Inovarii si Digitalizarii.

A participat la programe de crestere a performatei, de cultura organizationala si dezvoltarea abilitatilor de coordonare a echipelor insumand peste o mie de zile de training si consultanta.

In paralel cu activitatea de consultant, Ciprian este implicat atat in activitati antreprenoriale in domeniul digital, cat si in cel al politicilor publice specifice acestui domeniu. Citeste mai multe.

 

 

Care dintre cele două este mai importantă în evoluția unei organizații: desfășurarea operațiunilor sau derularea... read more

Să presupunem că, în calitate de manager, te afli la un interviu cu un candidat pentru o poziție deschisă în echipa pe... read more

Cuvântul problemă ne amintește multora de orele de științe exacte, iar când primeam teme, preferam exercițiile pentru... read more

Sunt unii mai stresati si mai… stresabili decat altii? Se poate invata calmul? E bine sa crestem copiii fara sa le... read more