Finance for nonfinance

Finance for nonfinance introduce si clarifica o serie de concepte din domeniul financiar, pornind de la notiuni de baza ale contabilitatii financiare si construind progresiv cunostintele necesare intelegerii unor situatii financiare mai complexe, schite de buget etc. Cunostintele asimilate vor permite participantilor sa comunice eficient si productiv cu profesionistii din domeniul financiar.

Acest modul se adreseaza managerilor si specialistilor care nu au experienta in domeniul financiar-contabil, dar care utilizeaza sau vor utiliza aceste concepte, precum si tuturor celor care doresc sa inteleaga si sa interpreteze documente financiare si sa utilizeze analiza indicatorilor financiari pentru definirea strategiilor companiei. Cursul prezinta intr-un limbaj accesibil notiuni de baza si concepte aplicate din finante si contabilitate. Modalitatea de abordare, care include, pe langa predare, studii de caz si discutii de grup, face din orele de training o intensa experienta de invatare cu aplicabilitate practica imediata.

single_image_bannerv2

date (1) Data 

Septembrie 2020

(9:30-13:00) 

 

location (1) Locatie

Curs livrat
on-line

 

participants (1)  Numar participanti

10-12

cost (1) Tarif

290 EURO/ participant + TVA

Cui i se adreseaza cursul:

Finance for nonfinance se adreseaza tuturor persoanelor care nu au experienta in domeniul financiar, dar care au nevoie de niste baze solide pentru intelegerea documentelor financiar-contabile si utilizarea cu usurinta a unor indicatori financiari.

 

Obiectivele cursului:

Construirea unei baze de cunostinte necesare intelegerii fenomenelor financiare si a modului in care acestea se influenteaza.

Subiectele cursului:

Modulul 1: 

 • Intelegerea si analizarea principalelor situatii financiare

Modulul 2:

 • Contabilitate şi raportare
 • Bilantul contabil
 • Contul de profit si pierdere
 • Situatia fluxului de numerar

Modulul 3: 

 • Metode de control al costurilor si gestionarea preturilor

Modulul 4: 

 • Bugetare si previzionare 

 

Agenda cursului:

4 iunie:

 • 09:30 - 11:00 Modulul I  + exercitii
 • 11:30 - 13:00 Modulul II + exercitii 

 

5 iunie:

 • 09:30 - 11:00 Modulul III  + exercitii
 • 11:30 - 13:00 Modulul IV + exercitii si concluzii 

 

Saptamana 8-12 iunie:

 • Cate o sesiune individuala de telementoring, de cca. 30 minute, cu fiecare dintre participantii doritori 

 

6 iulie:

 • 30 Day Check -  Follow-up cu toti participantii doritori (topic review si q&a)

Nu este necesara o pregatire anterioara specifica pentru intelegerea conceptelor predate si exemplificate.

 

Daca doresti mai multe detalii despre curs sau vrei sa te inscrii,trimite-ne un mesaj in formularul de mai jos sau la office@qualians.com.

 

Cursul va fi sustinut de

Costin Ciora

Costin Ciora

Costin Ciora este trainer si consultant cu peste 10 ani de experienta.

Este Prosci Change Management Practitioner si Certified Professional TriMetrix Analyst.

De asemenea, Costin este si lector universitar la Academia de Studii Economice din Bucuresti, unde preda analiza financiara si strategie de business.  Citeste mai multe

 

 

"De acum, voi analiza cu alti ochi tabelele "puchinoase" venite de la "conta". In cadrul cursului au fost abordate ulte subiecte de care auzisem dar nu stiam exact ce inseamna. Deci, pot spune ca toate mi-au placut. Trainerul este bine pregatit si cu simtul umorului cand trebuie.

Cristina
VELUX
"Mi-a placut trecerea de la notiuni teoretice la exemple practice. Pana la finalul cursului am putut citi si intelege rapoartele companiei, sis a definesc o strategie financiara de produs/ proiect."
Anca
Pfizer
"In cadrul acestui curs mi-a placut mixul potrivit intre notiuni teoretice si aplicatii practice. Ulterior participarii pot citi si intelege situatiile financiare."
Roxana
ProTV

Actuala criza generata de noul Coronavirus a dus la “lockdown” in majoritatea tarilor din Europa, dar si din Asia,... read more

How is the manager's job changed by the rapid movement to remote working? It’s a fact that the number of people working... read more

Cum ne setam obiectivele perioada aceasta? Cat de mult tine doar de noi sau de contextul pandemiei cu care ne... read more