Advanced Marketing - Building Iconic Brands

Brandurile emblematice cu o identitate statornica si bine conturata devin parte integranta din viata consumatorilor, si totodata adevarate motoare de crestere ale profitului companiilor ce le detin.

Diferenta dintre un brand puternic, de referinta, si unul obisnuit consta in abilitatea brandului de a se focaliza pe consumator, generand un atasament emotional de lunga durata, mergand dincolo de oferta functionala a produsului oferit. Astfel, constructia unui brand inseamna de fapt constructia unei relatii intre BRAND si CONSUMATOR.

Scopul acestui training este de a parcurge procesul constructiei unui brand puternic, centrat pe consumator, punand accentul pe acele ingrediente esentiale care diferentiaza brandurile emblematice de toate celelalte.

single_image_banner4v2

date (1) Data 

Septembrie 2020

(2 zile, 8:30-16:30)

 

location (1) Locatie

Qualians Learning Centre in Bucuresti

 

participants (1)  Numar participanti

10-12

cost (1) Tarif

450 EURO/ participant + TVA

Cui i se adreseaza cursul:

Cursul se adreseaza cu precadere echipelor de marketing si comunicare din cadrul companiilor care isi propun un obiectiv ambitios de crestere a afacerii pe termen lung, dornice sa investeasca in constructia unui brand, intelegand rolul si potentialul acestuia ca si motor de crestere a vanzarilor.

 

Obiectivele programului:

Acest curs ofera participantilor o intelegere profunda a conceptului de brand management, parcurgand pas cu pas procesul de constructie al unui brand, punand la dispozitia cursantilor instrumente concrete cu aplicabilitate imediata.

Cursul are o abordare practica, cu multiple studii de caz si exercitii de grup prin intermediul carora cursantii vor putea experimenta in mod practic conceptele parcurse, stabilindu-si totodata un cadru solid de referinta al procesului de constructie al unui brand puternic si statornic.

Pe parcursul celor doua zile de training, cursantii vor avea la dispozitie un toolkit personalizat ce le va permite sa evalueze pas cu pas gradul de sanatate al propriului brand, elaborand totodata un plan concret de actiune menit sa creasca valoarea brandului pe care il gestioneaza.Agenda cuprinde:

  •  
  • Care este valoarea adaugata a unui brand in cadrul unui business
  • Definirea ADN-ului unui brand – elementele cheie si rolul fiecaruia in procesul de constructie
  • Analiza de situatie 4C – context /categorie, competitie, consumator, canal vanzare/client
  • Elemente de identitate vizuala (brand naming, logo, simboluri, culori)
  • Identificarea si profilarea consumatorului tinta
  • Setarea obiectivelor de brand pe termen lung si scurt, KPIs si intrumente de masurare a performantei
  • Dezvoltarea strategiei de marketing si a planului de actiune, aprofundarea conceptului de 4P / 7P marketing mix
  • Instrumente si principii folosite in procesul de dezvoltare a unei campanii de marketing
  • Instrumente si principii de management a relatiei cu agentiile de creatie / media / design / PR

 

Cursul va fi sustinut de:

Daca doresti mai multe detalii despre curs sau vrei sa te inscrii, suna-ne la 021 319 77 10 sau trimite-ne un mesaj.

 
Cristina Mosteanu 3

Cristina Mosteanu

Cristina este un profesionist de marketing cu o experienta de peste 20 de ani in domeniile FMCG si ONG, pasionata de marketingul BRANDURILOR vii.

A avut privilegiul ca timp de 15 ani sa faca parte din echipa Mondelez (fosta Kraft Foods), companie recunoscuta ca fiind o scoala de marketing aplicat, o adevarata “fabrica de BRANDURI”. De-a lungul acestor ani, Cristina si-a pus amprenta pe cateva dintre cele mai indragite branduri, atat pe plan local cat si international: Jacobs, Milka, Toblerone, Oreo, Belvita, Tassimo, Carte Noire, Poiana, Sugus, Barni. Pe langa experienta de marketing ca prima specializare, Cristina a ocupat de asemenea roluri in cadrul departamentului de Vanzari si Business Development. Citeste mai multe

 

Actuala criza generata de noul Coronavirus a dus la “lockdown” in majoritatea tarilor din Europa, dar si din Asia,... read more

How is the manager's job changed by the rapid movement to remote working? It’s a fact that the number of people working... read more

Cum ne setam obiectivele perioada aceasta? Cat de mult tine doar de noi sau de contextul pandemiei cu care ne... read more