Parteneriat Evoact & Qualians

EvoactFirma de training Evoact se alatura grupului de training, consultanta si teambuilding Qualians.

 

Cu o expertiza foarte valoroasa in ariile de Inteligenta Emotionala si Persuasiune, Evoact este o firma de nisa foarte activa in piata de training. George Avram este unul dintre cei mai experimentati traineri si speakeri romani.

 

Qualians ofera solutii integrate de training si consultanta, bazate pe un mix valoros de consultanti foarte experimentati si know-how international de cea mai buna calitate, in zone precum Leadership Development si Team Performance.

 

“Pentru ca valorile, viziunea si obiectivele noastre sunt unele comune, parteneriatul dintre Evoact si Qualians a venit în mod firesc. Sunt convins ca impreuna vom putea veni mai bine in intampinarea nevoilor de training si consultanta ale clientilor, nevoi care sunt din ce in ce mai complexe si mai specifice.”  a declarat George Avram.

 

“Ne bucuram sa reluam parteneriatul cu George si suntem incredintati ca primii care vor avea de castigat sunt clientii, avand la dispozitie printr-un singur punct de contact un portofoliu mai larg de solutii, livrate la cel mai inalt nivel”.

 

Grupul Qualians, impreuna cu compania de team building Ecoxtrem, au incheiat 2018 cu o cifra de afaceri de 3,3 mil. EUR. Dintre categoriile de servicii, cele mai cerute au fost cele de team building, livrate de Ecoxtrem si programele de Leadership, cu know-how Harvard si TMI. Cea mai mare crestere au avut-o programele de Advanced Change Management si certificarile Change Practitioner, care sunt destinate companiilor care implementeaza schimbari cu miza mare.