Impactful Data Presentations

"Cum spun o poveste convingatoare prin slide-urile pe care le pregatesc?", "Care sunt cele mai potrivite grafice si formatari pentru informatiile pe care vreau sa le prezint?" si "Cum pot face ca fiecare slide sa fie unul foarte util pentru public?"

Acest curs iti ofera ocazia unui salt important in calitatea slide-urilor si a prezentarilor pe care le pregatesti sau pe care le sustii online. Nu doar ca eviti "death by PowerPoint" dar aduci claritate si perspective noi, faci deciziile corecte mai usor de luat si economisesti timpul oamenilor prin slide-urile pe care le pregatesti.

single_image_bannerv2

date (1) Data 

Oricand

location (1) Locatie

Self-study

cost (1) Tarif

245 EURO/ participant + TVA

Cui i se adreseaza cursul:

Celor care prezinta frecvent slide-uri incarcate cu informatii - tabele, grafice, text - si care vor sa isi aduca prezentarile la un alt nivel de valoare adaugata.

Beneficiaza foarte mult atat cei care prezinta slide-urile pe care le-au lucrat cat si cei care, intr-o companie mai mare, doar le pregatesc pentru a fi prezentate sau studiate de altii.

Obiectivele cursului:

Obiectivul principal al cursului este acela de a ii ajuta pe cei care pregatesc si/sau prezinta slide-uri incarcate cu informatii sa transmita un maximum de valoare adaugata, cu claritate si cu o structura logica si usor de urmarit. Totul folosind aceleasi aplicatii obisnuite - Excel si PowerPoint sau omoloagele lor de pe Mac - si fara a fi nevoie de alte aplicatii sau de cunostinte avansate despre aplicatiile folosite in mod curent.

Format:

Formatul acestui curs este online self-study. Cursurile de tip self-study iti permit sa alegi momentul in care doresti sa inveti si cat de repede doresti sa mergi. 

In ritmul tau, te invitam sa parcurgi cele 9 module de mai jos. Dupa fiecare video poti aplica o serie de lucruri. Odata parcurse toate, te invitam sa ne trimiti cateva slide-uri “before and after” si iti dam feedback la ele. 

Subiectele cursului:

Capitolul 1: O imagine de ansamblu


Capitolul 2: Cresterea Impactului


Capitolul 3: Reguli pentru grafice I


Capitolul 4: Reguli pentru grafice II


Capitolul 5: Cum evidentiezi ceva


Capitolul 6: Utilizarea imaginilor


Capitolul 7: Design-ul slide-urilor


Capitolul 8: Cum lucrezi prezentarea

 

Capitolul 9: The Big Story & Concluzii

 


 

Daca doresti mai multe detalii despre curs sau vrei sa te inscrii, trimite-ne un mesaj in formularul de mai jos sau la office@qualians.com.

 

 

 

Cursul va fi sustinut de

Octavian Pantis

Octavian Pantis

Trainer, autor si antreprenor de succes.

A intrat in piata de training in 1998 cu licenta pentru Romania a companei internationale de training TMI  Activitatile companiei au fost extinse prin parteneriate si cu alti lideri internationali in training, assessments, business simulations, ele desfasurandu-se din 2015 sub numele Qualians. Citeste mai multe.

"O foarte buna proportie intre teorie, exemple si practica. Continutul s-a potrivit foarte bine cu nevoile noastre. Exemplele "before and after" au fost foarte ilustrative iar indicatiile precise si feedbackul primit mi-au prins foarte bine.

Aneta
AbbVie
"Trainerul este foarte fain si a oferit foarte multe tips and tricks valoroase de-a lungul cursului. Voi reface prezentarea deja pregatita pentru intalnirea regionala anuala."
Raluca
DB Schenker
"Cel mai mult in cadrul acestui curs mi-a placut partea practica, si anume prezentarile fiecarui participant. Am plecat de aici cu ideea ca la orice prezentare voi avea un intro cat mai original."
Cosmin
Chep

For years now, many of us wake up and check e-mails right away, to the silent admiration or - rather - to the... read more

În 1999 Octavian Pantiș a înființat biroul din România al TMI, companie internațională de consultanță în domeniul... read more

George Avram are experiență de peste 20 de ani în domeniul trainingului și al consultanței, fiind implicat în numeroase... read more

Tack TMI Quick Bites on Leadership How do we become great #leaders? read more