Iulian Batrinu-Dragoteanu

Iulian este senior trainer si consultant cu experienta de business de peste 20 ani in companii multinationale, atat la nivel national, cat si la nivel international.

De-a lungul carierei sale, Iulian a jucat atat rolul de Manager National Training&Development in cadrul JTI intre 2001 si 2014, cat si rolul de consultant extern pentru companii multinationale. Diversitatea si expunerea profesionala i-au oferit o perspectiva ampla la nivel de business, precum si un context profesional versatil. Incepand cu februarie 2014, Iulian s-a alaturat echipei Qualians.

Iulian a livrat peste 200 workshop-uri pe teme precum: Leadership, Strategie Corporate, Management, Managementul Performantei, Coaching si Abilitati de prezentare pentru peste 2000 participanti din companii diverse: JTI, Crowne Plaza, Ana-Hotels, Ana-Pan, Hoffmann-La Roche, Abbot, Heineken, Renault, SofMedica, Metro System, Preium Aerotec, Caroli Food, Timken, Drachselmeier, GDF Suez, Telekom, Wrigely, Schneider Electric, Viking, Elgeka.

De asemenea, Iulian a livrat peste 200 sesiuni Coach the Coacher, avand la activ peste 3500 ore de coaching individual.

Zona sa de expertiza cuprinde domeniile: leadership, vanzari si negociere, customer service, management de proiect, coaching, coaching de echipa, invatare activa si invatare experentiala.

Pentru Iulian, succesul personal este reprezentat de prosperitatea clientilor.

 

Testimoniale:

  • "Trainerul a folosit un stil de prezentare care sa ne capteze atentia, presarat cu referinte personale si elemente "funny". Foarte buna structura trainingului!"

  • "Foarte deschis, incurajeaza participantii sa fie activi; stie cand si cum sa foloseasca poker face. Intr-adevar timpul a trecut foarte rapid si de la fiecare sesiune am plecat cu o stare de bine si incantata ca am invatat ceva nou atat din experienta trainer-ului cat si din experientele colegilor."

  • "Trainerul este profesionist, empatic, foarte clar in exprimare si in exemple, creand si momente simpatice."