Dragos Saioc

Dragos Saioc este fondatorul si Managerul General al Ecoxtrem, divizia de teambuilding a Qualians.

Are peste 20 ani de experienta de business. Este NLP Practitioner, trainer si ghid turistic.

Din 2007, Dragos a sprijinit companii din domeniile IT, farmaceutic, bancar si tehnologic prin proiecte premium de teambuilding dezvoltate intern. Proiectele variate pentru middle si top management i-au format lui Dragos o perspectiva larga si clara despre zonele cheie in care lucrul in echipa trebuie imbunatatit.

Una dintre marile satisfactii profesionale ale lui Dragos este impactul continuu pe care Ecoxtrem il are asupra modului in care o echipa actioneaza si se comporta. Dragos se poate mandri cu faptul ca el si echipa sa sunt deja obisnuiti cu generarea de momente “AHA!” in cadrul proiectelor lor.

Referitor la intelegerea si atingerea obiectivelor clientilor, pentru Dragos fiecare proiect nou are provocari interesante deoarece echipele cu care lucreaza sunt diferite din perspectiva dimensiunii, profilului, nivelului de senioritate sau structurii de relatii. Echipa lui Dragos accepta cu placere orice provocare deoarece pentru Ecoxtrem adaptabilitatea este un factor cheie in oferirea de valoare adaugata.

Alaturarea Ecoxtrem grupului Qualians a construit o oportunitate pentru clienti de a valorifica fiecare eveniment, prin imbinarea elementelor de teambuilding cu cele de training, sub forma unui training experiential unic.