Dragos Calin

Cariera lui Dragos este strans legata de dezvoltarea Maersk in Romania, companie pentru care a lucrat timp de 14 ani. In prezent el este Director de Vanzari si Marketing in cadrul Kuehne + Nagel, un lider mondial in Logistica Supply Chain. Parcursul sau academic include studii de licenta in Navigatie si Transport Maritim. In activitatea profesionala, Dragos a fost implicat in activitati diverse, cu focus pe managementul de vanzari la nivel national precum strategie, performanta echipei, leadership si turn-around.

Din 2016, Dragos a devenit consultant in echipa Qualians, unde sustine workshop-uri pe baza modulelor Harvard, dar si workshop-uri de vanzari, sesiuni de coaching cu echipe de management si consultanta de business la nivel inalt.

Senioritatea sa, orientarea spre rezultat, pragmatismul si carisma il recomanda pe Dragos pentru un training de succes.

Blogul sau vine cu retorici si analogii pentru o viata personala mai buna si pentru o mai buna rezistenta la mediul de business.

Testimoniale:

  • Super! Se vede ca are experienta si muuulta cultura generala. Poate sa vorbeasca despre multe subiecte." 

  • "Este foarte fain, carismatic, un bun ascultator, extram de fain pentru ca totul pare o poveste. Exemplele faine te fac sa intelegi mai bine. Un om incredibil." 

  • "Apreciez foarte mult stilul onest, direct, genuine al lui Dragos. Tot respectul! Excelent!"

  • "Exemple, prezentare, modele cu exemple. Chiar voi povesti la finalul sesiunii despre Dragos"

  • "Am apreciat stilul de prezentare (mixul verbal, visual, etc), atenția la detalii, la implicarea tuturor participanților. Invațarea activa prin exemple. Foarte bine pregatit pentru a oferi soltutii la probleme spinoase."