Cristina Mosteanu

Cristina este un profesionist de marketing cu o experienta de peste 20 de ani in domeniile FMCG si ONG, pasionata de marketingul BRANDURILOR vii.

 

A avut privilegiul ca timp de 15 ani sa faca parte din echipa Mondelez (fosta Kraft Foods), companie recunoscuta ca fiind o scoala de marketing aplicat, o adevarata “fabrica de BRANDURI”. De-a lungul acestor ani, Cristina si-a pus amprenta pe cateva dintre cele mai indragite branduri, atat pe plan local cat si international: Jacobs, Milka, Toblerone, Oreo, Belvita, Tassimo, Carte Noire, Poiana, Sugus, Barni. Pe langa experienta de marketing ca prima specializare, Cristina a ocupat de asemenea roluri in cadrul departamentului de Vanzari si Business Development.

 

In 2014 Cristina a decis sa faca o schimbare radicala, punandu-se in slujba sectorulul non-profit, motivata de dorinta de a transfera conceptele si elementele de brand building din sectorul comercial in cel social.  S-a alaturat astfel echipei World Vision, imbratisand provocarea de a construi un “motor” de fundraising la nivel local, centrat pe brand, dezvoltand un ecosistem de procese si instrumente adaptate contextului local.  

 

Din 2017, Cristina raspunde provocarilor ambelor domenii, activand ca si consultant, servind atat clienti din sectorul de business cat si din cel non-profit.

 

Incepand cu anul 2020, Cristina se alatura echipei Qualians prezentand un portofoliu de 3 cursuri functionale de marketing: Marketing for Non-Marketing, Marketing Advanced-Building Iconic Brands, Fundraising Fundamentals.

Carismatica si cu o foarte complexa experienta profesionala de business si marketing, Cristina transmite cu claritate tehnici si capabilitati diverse de intelegere a brandurilor si de integrare a acestora ca motoare in dezvoltarea companiilor. Are o mare abilitate de a lucra cu oameni diferiti ca experiente si de a-i provoaca sa fie curiosi, sa iasa din zona de comfort. Impartaseste o gandire analitica, practica, bazata pe fapte si pe cifre pe care le completeaza cu cunostinte calitative despre piete si consumatori!
Gabriela
KANDIA DULCE
Cristina este unul dintre cei mai buni oameni de marketing pe care i-am intalnit de-a lungul carierei. O combinatie eleganta de stiinta si arta, imbinate cu mult bun simt profesional. Cand a devenit trainer, i-am solicitat cu multa incredere un curs de marketing functional. Astfel am parcurs impreuna un curs complet, modular, customizat si cu aplicabilitate imediata, bine primit si inteles de intreaga echipa de marketing.
Oana
MACROMEX
Un trainer foarte bine pregatit, care reuseste sa rezoneze cu toti participantii datorita darului pedagogic de care da dovada.
Maria
MACROMEX