Cristian Vladoiu

Este trainer si consultant in echipa Qualians din 2012. Vine din mediul de business unde a acumulat o experienta de peste 15 ani în diverse industrii: FMCG, telecomunicatii si financiar-bancar.

A dobandit expertiza în special in zona de business development, vanzari dar si marketing si merchandising, lucrand in mari companii multinaționale (RJ Reynolds, Orange, ABN Amro Bank, Unicredit Tiriac Bank).

Pasionat de comunicare si de lucrul cu oamenii, Cristian a construit si condus echipe atat la nivel de retea si interactiune directa cu clientii cat si la nivel de departamente centrale (head-office).

Fire dezinvolta si entuziasta, Cristian creeaza o atmosfera deschisa la cursuri si aduce valoare participanţilor prin exemple practice si instrumente care pot fi folosite imediat.

Cristian sustine programe de change management, leadership, vanzari, negociere, comunicare, inteligenta emotionala.

 

Testimoniale:

  • "Clar, practic, carismatic, plin de experienta și exemple reale"

  • "Super fain! Are o experienta vizibila in lucrul cu oamenii, volubil, politicos si amuzant! Stie sa mentina un ritm bun.. reuseste sa obtina reactii de la toti participantii . Super OM!!"

  • "Foarte bine pregatit cu o super capacitate de adaptare la exemplele noastre astfel incat sa ne dea solutii personalizate"

  • "A reusit sa integreze toti participantii in discutii, a stiut sa exemplifice foarte bine cu ilustratii/ intamplari/persoane reale si funny totodata, un trainer relaxat si natural... Felicitari!"

  • "Foarte carismatic si intotdeauna cu niste super exemple la indemana, care sa ne ajute sa intelegem mult mai bine informatiile livrate "