Ciprian Teleman

Cariera lui Ciprian Teleman a luat nastere in domeniul academic, in calitate de cercetator. Timp de aproape 8 ani, cariera sa a avansat de la asistent de cercetare la cercetator stiintific senior. A condus programe de cercetare bazate pe modelarea proceselor fizico-matematice folosind informatie si metode analitice. Acest domeniu i-a adus o experienta bogata in intelegerea legilor ce guverneaza dinamica sistemelor – fie ele fizice, sociale sau organizationale.

Experienta sa de business a inceput in calitate de consultant pentru companii precum Astra Asigurari si Siveco, in cadrul proiectelor de IT sau educationale. In 2006, Ciprian s-a alaturat TMI in calitate de consultant. Experienta si competentele sale au avut o potrivire perfecta cu zona “Performance Essentials” a TMI. Ciprian sustine cursurile Productivity in the Digital Era, Stress Management, Effective Negotiations, Emotional Intelligence, Business Presentations si Practical Leadership.

Ciprian a sustinut sesiuni pentru persoane din aproape 100 de companii precum Oracle, HP, Cosmote, UniCreditTiriac Bank, BCR, ING Bank, Philip Morris, METRO, Carrefour, Billa si Kraft Foods.

Pasiunile sale sunt muzica clasica si pilotajul, iar cel mai important lucru pentru el il reprezinta familia. Alatura-te sesiunii Productivity in the Digital Era pentru a afla cum a ajuns la aceasta concluzie.

Vizibil pregatit in subiectele abordate, am apreciat cursivitatea si coerenta in discurs precum si diferitele tips and tricks prezentate pentru a ne imbogati inteligenta emotionala in diverse arii

Andrei
ING
Excelent din toate punctele de vedere : mod de argumentare a unor situatii , conectarea cu cei prezenti la curs, energie foarte buna prin a transmite incredere, foarte documentat
Clara
Heineken
Un om foarte bine pregatit, cu simtul umorului, inteligent. Pe scurt, un om extraordinar.
Andra
Etex Group
Un om extraordinar, foarte pregatit, foarte deschis, un exemplu pentru mine la nivel personal si profesional
Maria
Heineken