Adrian Hudulin

Adrian a avut ocazia sa lucreze in Romania atat pentru institutii financiare multi-nationale, ABN AMRO Bank si Royal Bank of Scotland (1998 - 2012), cat si pentru o reprezentanta a institutiilor medii cu capital romanesc, Banca Comerciala Carpatica (2013 - 2016). Mai bine de 15 ani, Adrian a acumulat experienta ca lider, indeplinind roluri manageriale importante in sediile centrale dar si la nivelul retelei de sucursale.

 

Dupa absolvirea Universitatii Politehnica din Timisoara, rolurile detinute in companii mari i-au permis lui Adrian sa construiasca un set valoros de cunostinte teoretice (Executive MBA, certificari in Training, Managementul Shimbarii, Imbunatatirea Proceselor) si experienta in afaceri (Director Transformare Organizationala si Excelenta in Servicii, "Head of Change Management Branches", Coordonator Regional Operatiuni Sucursale, etc.).

Incepand cu 2016, Adrian si-a concentrat eforturile catre impartasirea cunostintelor si a experientei in afaceri la o scara mai larga, cu obiectivul de a sprijini oamenii si organizatiile sa faca schimbari. In prezent, el face acest lucru atat in parteneriat cu Qualians (www.qualians.com), cat si pe cont propriu (www.train2excellence.ro).

Activitatea lui Adrian este orientata catre consilierea clientilor, construirea programelor de transformare si facilitarea atelierelor de lucru focalizate pe provocarile reale ale clientilor. Temele preferate sunt “Imbunatatirea proceselor” si “Definirea si implementarea strategiei”.