Vanzare Consultativa B2B

Totul in business depinde de eficienta vanzarii. Concurenta in crestere si asteptarile inalte ale clientilor cresc provocarea de a aduce business nou si de a retine actualii clienti.

PRO-PAYBACK Selling® este un ghid pas cu pas in procesul de vanzare consultativa business-to-business. Acopera fiecare etapa a procesului, de la organizarea timpului, prospectarea pietei si crearea de obiective SMART, deschiderea apelului de vanzare, intrebarile de impact, prezentarea beneficiilor catre clienti folosind metoda „YOU Appeal” pana la inchiderea vanzarii si mentinerea si dezvoltarea contului.

Acest workshop practic si interactiv este un mix unic de procese, abilitati, comportamente si concepte de solution selling – ingrediente vitale pentru a castiga, creste si retine portofoliul de clienti.

Desfasurare: 28-29 mai 2020
Durata: Doua zile (8.30 – 16.30)
Locatia: Qualians Learning Centre in Bucuresti
Nr. participanti: 10-12
Cost: 450 Euro/ participant (+ TVA)
Informatii si inscrieri: office@qualians.com | 021-3197710

Cui i se adreseaza cursul:

Datorita abordarii foarte cuprinzatoare, workshop-ul se adreseaza atat celor care incep o cariera in domeniul vanzarilor cat si profesionistilor cu experienta. Cursul este adaptat pietei romanesti si contextului cultural european referitor la vanzari si aduce o alta abordare cu privire la pozitionarea vanzarii, pregatirea si procesul de vanzare. Intregul curs porneste de la pozitionarea nevoilor clientului in centrul pregatirii vanzarii astfel incat adaptarea intrebarilor, realizarea ofertei si negocierea finala sa duca la un rezultat pozitiv.

Obiectivele cursului:

Workshop-ul isi propune sa creasca randamentul ofertelor create de participanti si comunicarea acestora corecta folosind metoda ‘YOU Appeal®’. Coaching-ul si facilitarea vor fi directionate inspre consolidarea atitudinii potrivite, crearea de intrebari de impact si castigarea angajamentului din partea clientului printr-o inchidere eficienta a vanzarii.

Agenda cuprinde:

 • Evaluarea propriului stil de vanzare si adaptarea acestuia la profilul consumatorului;
 • Aplicarea principiilor si studiului de piata TACK cu privire la puncte pro si contra in contactul cu oamenii de vanzari;
 • Integrarea unui proces structurat aplicabil oricarui scenariu de vanzari viitor;
 • Pregatirea vanzarii in jurul nevoilor clientului;
 • Planificare apelurilor de vanzare la un nivel profesionist;
 • Intrebari de impact pentru a intelege nevoile reale ale clientilor;
 • Aplicarea conceptului ‘YOU Appeal®’ focusul pe client pe intreg parcursul procesului de vanzare;
 • Motivarea clientilor prin aplicarea tehnicii TACK’s Offer Analysis©;
 • Gestionarea obiectiilor clientilor.
 • Exercitii practice pentru setarea cadrului vanzarii;
 • Roleplay pentru dezvoltarea abilitatilor de adresare a intrebarilor si limitarea concluziilor neintemeiate;
 • Aplicarea conceptelor din curs pe situatii reale din contextul organizational al fiecarui participant;

 

Participantii vor avea la finalul cursului un toolkit personalizat, realizat pe parcursul cursului cu pasi clari de actiune in propriul rol de vanzari.

IMG_3582

Dragos Calin

Dragos Calin's career is closely linked to the development of Maersk Line in Romania, company for which he works since 2005. His academic background include a Navigation and Maritime Transport Degree and Erisma Creative Leadership Program. In his professional activity, Dragos has been involved in recruitment activities, followed by different management positions within the company, setting different milestones for the developing of the organization's operations, in line with global and area initiatives and guidelines to ensure world class operational services. Read More...