Octavian Pantis

 

Trainer, autor si antreprenor de succes.

A intrat in piata de training in 1998 cu licenta pentru Romania a companei internationale de training TMI  Activitatile companiei s-au extins prin parteneriate si cu alti lideri internationali in training, assessments, business simulations, ele desfasurandu-se din 2015 sub numele Qualians.

Noua sa carte, "DARK COCKPIT: Cum sa comunici, sa conduci si sa fii în control tot timpul. Ca un comandant de aeronava", scrisa impreuna cu comandantul Emil Dobrovolschi, s-a vandut in 4.000 de exemplare in primele trei luni de la lansare. Cartea le aduce cititorilor sfaturi valoroase din know-how-ul extrem de eficient si de riguros al companiilor aeriene. DARK COCKPIT este tradusa în engleza si a intrat in etapele premergătoare publicarii internationale.

Cartea sa "MUSAI LIST: Cum sa iti organizezi timpul in asa fel incat sa muncesti eficient, sa faci loc pentru ce-ti place si sa te bucuri de fiecare zi , publicata in noiembrie 2012 la Editura Publica, este un bestseller al cartilor de business in Romania si se bucura de un feedback foarte bun din partea cititorilor. S-a vandut pana acum in peste 27.000 de exemplare.

Octavian este si autorul celor mai bine vândute carti audio din colectia self help editata de Humanitas, cu nu mai putin de 4 titluri în top: Time Management, Practical Leadership, Change Management si Communication Skills.

Ca trainer a castigat o serie de premii – “Trainer of the Year”, “Best Speaker” – dar un loc aparte il ocupa Premiul pentru Training primit la Gala CARIERE 10 Ani, pentru “standardul inalt si pasiunea aduse industriei de training”. Este Professional Member al USA National Speakers Association.

 

Mai multe despre Octavian Pantis:

Relaxat, cu multe exemple, cunostinte avansate, foarte comunicativ.
Roxana
DB Schenker
What we needed, experienced, answered all questions
Denisa
Garrett Motion
Ma bucur ca am fost inspirat sa ma inscriu la acest curs. Mi-a facut reala placere :)
Marius
Microsoft
Original, capteaza atentia prin naturalete si simtul umorului, destinde atmosfera
Madalina
DB Schenker