Octavian Pantis

 

Octavian Pantis este un antreprenor de success si un autor bestseller.

In 1999 a pus bazele TMI (tmiworld.com) in Romania, o companie de consultanta internationala fondata in 1975 in Danemarca, ce activeaza in 45 tari. TMI Romania a fost desemnata de 2 ori “Compania de training a anului”, in 2007 si in 2010.

In 2004 a co-fondat Qualians (www.qualians.com), care astazi este una dintre principalele companii de Learning&Development din regiune, reprezentand parteneri de know-how de talie mondiala.

A organizat doua dintre cele mai mari conferinte de business din Romania, una cu Philip Kotler si una cu Jack Welch. A fost pe scena impreuna cu ei, in fata audientelor de peste 1000 persoane la fiecare dintre conferinte.

Octavian Pantis este un manager pregatit, absolvind studiile de licenta in Relatii Economice Internationale, precum si studii post-universitate in domeniul marketingului.  De asemenea, detine si o certificare din partea TMI ce permite sustinerea programelor de consultanta si training la nivel international. Inainte de a se alatura TMI, a acumulat experienta valoroasa in domeniile FMCG si Publicitate.

Un numar din ce in ce mai mare al sesiunilor lui Octavian sunt create pentru echipe de management superior si international. De asemenea, activeaza ca si coach pentru un grup restrans de lideri.

A obtinut premiile “Trainerul anului” in 2010 si “Speakerul Anului” in 2007.

Octavian a publicat patru audiobook-uri: Time Management, Practical Leadership, Change Management, Communication Skills – Profilurile Comunicationale, toate dintre ele devind bestseller si cladind fundatia unei noi categorii de audiobook-uri in Romania – Auto-ajutorul

Cartea sa, Musai List – despre work-life balance – publicata in noiembrie 2012 prin Editura Publica, este un bestseller si se bucura de un feedback excelent din partea cititorilor.

Octavian Pantis este membru al Asociatiei Nationale a Speakerilor in Statele Unite ale Americii. Este certificat drept Certified Professional Behavior Analyst (CPBA) si Certified Professional Values Analyst (CPVA) de catre Success Insights International.

In afara mediului de business, timpul sau este petrecut cu familia.

Pentru mai multe informatii despre Octavian:

LinkedIn: http://ro.linkedin.com/in/octavianpantis

YouTube: http://www.youtube.com/user/TMIRomania/videos?view=0

Blog: www.octavianpantis.ro

Cartea Musai List: www.musailist.ro

Qualians: www.qualians.com

Relaxat, cu multe exemple, cunostinte avansate, foarte comunicativ.
Roxana
DB Schenker
What we needed, experienced, answered all questions
Denisa
Garrett Motion
Ma bucur ca am fost inspirat sa ma inscriu la acest curs. Mi-a facut reala placere :)
Marius
Microsoft
Original, capteaza atentia prin naturalete si simtul umorului, destinde atmosfera
Madalina
DB Schenker