Mihai Maresescu

In cariera, Mihai Maresescu a debutat in calitate de consilier juridic, si dupa o scurta perioada de timp, acesta a devenit expert financiar in cadrul celei mai mari banci din Romania. Abilitatile sale analitice l-au ajutat sa obtina rezultate extraordinare prin adoptarea unei abordari proactive in fata oricarui tip de  situatie.

In calitate de consultant, Mihai este ajutat de experienta anterioara pentru a evalua necesitatile clientului. Asadar, misiunea sa de zi cu zi este sa faciliteze progresul celor cu care interactioneaza, atat profesional cat si cel personal.

In cadrul Qualians, a livrat peste 100 de cursuri pe teme precum Time Manager, Project Management, Assertive Communication, Employeeship, Putting People First, Business Presentations si Emotional Intelligence pentru companii precum Accenture, Telekom, Turck, DHL, EON, Moor House Logistics, Nestle, ORTEC si Schaeffler.

Dupa absolvirea studiilor superioare in domeniul Economiei si al Dreptului, Mihai a obtinut o specializare in Risk Management prin cadrul unui program de masterat. Pe langa pasiunea sa pentru muzica, Mihai este foarte interesat de tehnici de gestionare eficienta a timpului. Acest lucru il ajuta pentru a echilibra viata persoanala si cea profesionala.

 

Testimoniale:

  • "O prezenta super placuta, ne-a transmis informatia într-un mod clar si funny în acelasi timp. Unul din acei traineri care reuseste sa iti mentina atentia si sa nu simti momente de plictiseala în care verifici cat timp mai e pana se termina trainingul"

  • "Mihai a fost foarte foarte tare!! Se vede ca e facut pentru asa ceva!! A fost unul dintre cele mai bune si mai relevante traininguri la care am participat! Awesome job!"

  • "Super profi, exemple multe, variate, foarte relevante, entuziasm contagios, experienta vasta, deschidere si metoda de predare"

  • "Trainerul a fost foarte activ, toate exemplele au fost utile, timpul investit in acest training a fost foarte util folosit. Am invatat lucruri pe care le voi aplica in viata personala si profesionala cu grija, in functie de situatiile de care ma voi lovi in viitor. Trainerul face cu placere asta si se vede. A fost foarte activ, s-a mulat pe toate tipurile de personalitati din sala si mi-a placut cum a inceput."

  • "Bune abilitati de storytelling. Mi s-a parut ca a ajutat mult la contextualizarea si intelegerea zonei teoretice, a pus accent pe action plan si cum putem pune in practica toata teoria. Ne-a implicat in discutii, a creat spatiu de reflectie, mi-a placut foarte mult."