George-Avram

George Avram

George Avram are o experienta de peste 20 de ani in domeniul trainingului și al consultantei, fiind implicat in numeroase proiecte de training pentru foarte multe companii si organizatii multinaţionale si romanesti. In ultimii ani este invitat frecvent sa tina speech-uri pe teme ca Influenta si Persuasiune, Inteligenta Emotionala si Leadership. 

 

Absolvent al Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, Facultatea de Psihologie, el este specializat in psihologie organizationala si detine numeroase certificari internationale în acest domeniu.

 

Pe langa training si consultanta, George Avram este invitat si ca vorbitor la diverse evenimente, cum ar fi conferinte, congrese sau forumuri. Principalele teme ale cursurilor susținute de el sunt: Inteligenta Emotionala, Relatiile Interumane, Comunicarea Eficienta, Influentare si Persuasiunea, Managementul Stresului sau Managementul Conflictului, Abilitati de Prezentare.

O persoana cu experienta de la care ai ce invata si cu care iti face placere sa vorbesti in orice imprejurare!
Adina
Schneider Electric
Felicitari pentru prezentare! Foarte buna prezenta de spirit, postura si totodata relaxarea din prezentare! Acest training a avut forma unei dicutii placute.
Elena
ORTEC
Carismatic, creeaza o atmosferă relaxata, versatil in exemple si o interpretare ce capteaza atentia
Maria
ORTEC
Un om exceptional de care o sa-mi fie dor sa il ascult :)
Florian
ORTEC