Costin Ciora

Costin Ciora este trainer si consultant cu peste 10 ani de experienta.

Este Prosci Change Management Practitioner si Certified Professional TriMetrix Analyst.

 

De asemenea, Costin este si lector universitar la Academia de Studii Economice din Bucuresti, unde preda analiza financiara si strategie de business. Are un doctorat in Economie – Strategie de business si analiza financiara.

A derulat activitati de cercetare si a ocupat un rol de lector si cercetator la universitati de business de top din Europa, precum Universitatea din Viena, Universitatea Dauphine din Paris si Universitatea din Alicante. Lucrul in mediul academic l-a ajutat pe Costin sa capete experienta in domeniul cercetarii, facilitarii si crearii de continut.

El este autorul cartii “12 ingrediente pentru productivitate. Rezultate mai bune si mai mult timp liber”, precum si autor și co-autor al altor carti din domeniul analizei financiare si strategiei de business. Domeniul sau de experienta cuprinde strategia de business, productivitatea, analiza financiara, time management, active learning, iar metodele sale de training sunt centrate pe studii de caz, interactiune si gamification.

Pasiunile sale sunt cititul, scrisul, alergatul, iar familia sa este “De ce-ul” lui.

 

Topicuri acoperite in traininguri: Time Management, Productivitate, Comunicare, Finante pentru non-finantisti, Gandire strategica, Prezentari cu impact, Persuasiune, Alinierea echipelor iar stilul de training este bazat pe interactiune, role-play, studii de caz si gasirea acelei experiente de invatare pentru audienta prin personalizarea continutului.

 

Testimoniale ale participantilor:

  • "Prezenta placuta, energie buna, profesionalism, idei structurate, personalizate in functie de audienta"
  • "Mi-a placut, super energie, nu m-am plictisit, am iesit din zona de confort insa intr-un mod placut, nimic fortat:) "
  • "A fost o persoana profesionista si foarte amuzanta. Pe scurt un mix bun. Voi retine experienta in special datorita trainer-ului! Tot asa!"
  • "Foarte bine pregatit. Unul dintre ei mai buni traineri cu care am lucrat. Activ si implicat. A pastrat cursivitatea informatiilor si a pastrat foarte bine partea de incadrare timp/pauze."
  • "Trainerul foarte bine pregatit și cu o atitudine pozitiva. A punctat foarte bine fiecare etapa din acest curs."