Prosci Change Management Solutions

Suntem bucurosi sa anuntam semnarea parteneriatului cu Prosci (Fort Collins, Colorado-USA) – lider mondial in cercetare si publicatii in managementul schimbarii.

 

ProsciCine este Prosci?

Fondata in 1994 in Statele Unite, Prosci are ca obiectiv sa ajute organizatiile in construirea propriilor competente in managementul schimbarii prin dezvoltarea si livrarea unor instrumente practice si metodologii bazate pe cercetare si abordare holistica. Prosci asigura programe si solutii de invatare pentru specialistii in managementul schimbarii, top si middle managers, supervizori, echipe de proiect si angajatii din prima linie.

Mark Dorsett, Vice-presedinte Global Business & Strategic Partnerships Prosci, a declarat: “Sunt extrem de incantat sa anuntam ca programele de training Prosci sunt asigurate in Romania de catre partenerul nostrul local – Qualians. Consultantii Qualians au parcurs programul de integrare si au demonstrat cunoasterea si stapanirea continutului si metodologiei noastre, aratandu-si angajamentul pentru succesul propriilor clienti. Avem mare incredere in ei.“

 

 

De ce Change Management?
“Parteneriatul cu Prosci onoreaza intreaga echipa Qualians. Mediul de business actual se caracterizeaza prin schimbari rapide si complexe, iar reactia rapida la schimbare permite companiilor sa isi atinga obiectivele sis a prospere in acest mediu. Instrumentele oferite de Prosci asigura rezultatele dorite la nivelul fiecarei schimbari initiate si dezvolta abilitati interne care sporesc capacitatea organizatiei de a aborda mai multe proiecte de schimbare simultan.” – a declarat Octavian Pantis, co-fondatorul Qualians.

Despre Prosci
Fondata in 1994, Prosci este o companie de change management care are ca obiectiv principal sprijinirea angajatilor si a organizatiilor in construirea si dezvoltarea abilitatilor interne de schimbare . Recunoasterea de care se bucura Prosci la nivel mondial vine din cercetare si din programele de training si instrumentele dezvoltate, inclusiv modelul Prosci ADKAR®. Prosci a certificat peste 30,000 de lideri din lumea intreaga prin Programul de Certificare in Change Management Prosci.
www.prosci.com