Certificare Prosci in Change Management

Suntem incantati sa anuntam deschiderea inscrierilor pentru urmatoarea sesiune de Certificare in Managementul Schimbarii la Qualians Learning Centre ce va avea loc pe 27-29 octombrie 2020. 

Cine este Prosci?prosci

Fondata in 1994 in Statele Unite, Prosci are ca obiectiv sa ajute organizatiile in construirea propriilor competente in managementul schimbarii prin dezvoltarea si livrarea unor instrumente practice si metodologii bazate pe cercetare si abordare holistica. Prosci asigura programe si solutii de invatare pentru specialistii in managementul schimbarii, top si middle managers, supervizori, echipe de proiect si angajatii din prima linie.

Mark Dorsett, Vice-presedinte Global Business & Strategic Partnerships Prosci, a declarat: “Sunt extrem de incantat sa anuntam ca programele de training Prosci sunt asigurate in Romania de catre partenerul nostrul local – Qualians.  Consultantii Qualians au parcurs programul de integrare si au demonstrat cunoasterea si stapanirea continutului si metodologiei noastre, aratandu-si angajamentul pentru succesul propriilor clienti. Avem mare incredere in ei.“

De ce Change Management?

“Parteneriatul cu Prosci onoreaza intreaga echipa Qualians. Mediul de business actual se caracterizeaza prin schimbari rapide si complexe, iar reactia rapida la schimbare permite companiilor sa isi atinga obiectivele si sa prospere in acest mediu. Instrumentele oferite de Prosci asigura rezultatele dorite la nivelul fiecarei schimbari initiate si dezvolta abilitati interne care sporesc capacitatea organizatiei de a aborda mai multe proiecte de schimbare simultan.” – a declarat Octavian Pantis, co-fondatorul Qualians.

Programul de certificare in Change Management: 

Acest program se adreseaza deopotriva liderilor si specialistilor in managementul schimbarii, managerilor de proiect si membrilor echipelor de proiect, specialistilor IT, HR Business Partners si specialistilor in dezvoltare organizationala.

In cele trei zile de program participantii vor invata cum sa aplice o metodologie holistica de change management si instrumentele adecvate, inclusiv modelul ADKAR dezvoltat de Prosci, unui proiect real.

Programul complet al cursurilor Open de la Qualians Learning Centre, poate fi accesat aici.