Abilitati de inteligenta emotionala - interviu cu George Avram

 

George Avram este de profesie psiholog si are o experienta de peste 20 ani in domeniul trainingului si cel al consultantei, avand numeroase certificari internationale.


El este absolvent al Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, Facultatea de Psihologie si a fost implicat in numeroase proiecte de training si consultanta pentru foarte multe companii si organizatii multinationale si romanesti.
Pe langa training, George este invitat si ca vorbitor la diverse evenimente, cum ar fi conferinte, congrese sau forumuri. Principalele teme ale prezentarilor sunt: Inteligenta emotionala, Influentare si persuasiune, Comunicarea si relatiile interumane, Managementul stresului sau Gestionarea conflictelor.

George este Certified Professional Behaviour Analyst (CPBA) si Certified Professional Values Analist (CPVA) de catre Success Insights International.

 

Daca doresti mai multe detalii despre cursurile deschise sustinute de George Avram, Liderul EQlibrat ori Influence and Persuasion sau vrei sa te inscrii, suna-ne la 0726 847 000 sau trimite-ne un mesaj. Consulta aici calendarul cursurilor deschise.