Wellbeing & Stress Management

Emotiile pozitive si negative reprezinta motoarele noastre de actiune, sunt cheia succesului in viata personala si profesionala. Cercetarile recente din psihologie si neurostiinte au revolutionat felul in care sunt vazute emotiile, descoperind modul in care ele sunt construite pe baza experientelor noastre de viata, a culturii din care provenim si a mesajelor pe care ni le trimite corpul. Astfel s-au pus bazele unor tehnici de reglare a emotiilor, de control al stresului si de mentinere a starii de bine, sau cea ce se numeste wellbeing. Acest lucru se pare ca este esential pentru ca oamenii cu niveluri ridicate de wellbeing sunt mai productivi si au sanse mai mari sa contribuie la binele comunitatii lor, iar wellbeing-ul este asociat cu risc scazut de boala si accidente, o mai buna functionare a sistemului imunitar si o longevitate crescuta.

single_image_bannerv2

date (1) Data 

8 noiembrie

09:00-17:00

location (1) Locatie

In sala, Bucuresti

participants (1)  Numar participanti

6-10

cost (1) Tarif

285 EURO/ participant + TVA

Cui i se adreseaza cursul:

Cursul se adreseaza tuturor celor care-si doresc sa dobandeasca cunostinte si abilitati potrivite controlului emotiilor si al stresului si de construire a wellbeing.

 

Obiectivele cursului:

La sfarsitul acestui curs, cei care participa vor avea un set de metode si instrumente pentru gestionarea emotiilor negative si a stresului, pentru inducerea wellbeing, dar si a optimismului si a orientarii spre actiune. Ei vor invata sa isi identifice componentele wellbeing care necesita optimizare si vor exersa tehnicile necesare pentru a lucra asupra lor. Vor afla care este legatura dintre starea emotionala si starea de sanatate, cum stresul si emotiile negative ne pot imbolnavi si care stari emotionale pot avea efect benefic asupra corpului.

 

Subiectele cursului:

  • Teoria emotiilor universale vs teoria emotiilor construite
  • Neuromituri; Exista “circuite ale emotiei” in creier?
  • Axele emotiilor: valenta si nivelul de activare
  • Ce este wellbeing-ul: de la fericirea hedonica la fericirea eudaimonica si rezilienta
  • De ce este important wellbeing-ul; de la succesul social si profesional la psihosomatica
  • Cum se masoara wellbeing-ul; componentele wellbeing si relevanta lor
  • Identificarea nevoilor personale de wellbeing ale participantilor
  • Cum apare stresul; care sunt factorii pedispozanti
  • Cum gestionam stresul: de la stil de viata la stil organizational
  • Cum actionam asupra componentelor wellbeing pe care le-am identificat ca nevoi de dezvoltare personala
  • Cresterea rezilientei prin exersarea functiilor executive ale creierului (atentie si memorie de lucru)
  • Cum trecutul ne impacteaza viitorul si cum putem controla asta; Cresterea optimismului prin facilitarea reamintirii

 

Nu este necesara o pregatire anterioara specifica pentru intelegerea conceptelor predate si exemplificate.


 

 

 

Cursul va fi sustinut de

Daca doresti mai multe detalii despre cursul de inteligenta emotionala sau vrei sa te inscrii, trimite-ne un mesaj in formularul de mai jos sau la office@qualians.com.

 

 

 

George-Avram

George Avram

George Avram este Managing Partner al companiei de consultanta EVOACT. El are o experienta de peste 20 de ani in domeniul trainingului si al consultantei, fiind implicat in numeroase proiecte de training si consultanta pentru foarte multe companii si organizatii multinationale si romanesti.

Absolvent al Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, Facultatea de Psihologie, el este specializat in psihologie organizationala si detine numeroase certificari internationale în acest domeniu. Citeste mai mult.

Dragos Cirneci

Dragos Cirneci

Dragos Cirneci este doctor in psihologie cu specializarea neurostiinte. Este conferentiar universitar doctor, cercetator stiintific, consultant si trainer, avand o experienta profesionala de peste 25 de ani. Si-a inceput cariera investigand modul in care functioneaza atentia la persoanele anxioase, a continuat-o prin dezvoltarea de instrumente de evaluare a reactiilor emotionale si a autoreglarii, apoi a intrat in domeniul psiho-neuro-imunologiei (un domeniu interdisciplinar care studiaza modul in care starea de bine si stresul impacteaza imunitatea) si a dezvoltat tehnici pentru reducerea stresului, inducerea bunastarii si scaderea inflamatiei prin declansarea amintirilor autobiografice. Citeste mai mult.

"Excelent din toate punctele de vedere: mod de argumentare a unor situatii, conectarea cu cei prezenti la curs, energie foarte buna a trainerului prin transmiterea increderii, foarte documentat. In urma acestui curs am invatat sa evaluez corect situatiile, lucru ce ma ajuta foarte mult in luarea deciziilor.

Corneliu
Heineken
"In cadrul cursului, cel mai mult mi-au placut discutiile despre perceptie, empatie si relatii interpersonale. Trainerul este vizibil pregatit in subiectele abordate, am apreciat cursivitatea si coerenta in discurs precum si diferitele tips & tricks prezentate pentru a ne imbogati inteligenta emotionala in diverse arii. Dupa acest curs, o sa incerc sa-mi antrenez  controlul emotiilor prin schimbarea de perspectiva asupra oamenilor si intamplarilor din jur."
Ruxandra
ING
"Un curs cu multe exemple si povestiri care au evidentiat foarte bine conceptele. Am apreciat discutiile despre perceptie, controlul emotiilor si empatie, pe care voi incerca sa le exersez continuu pe viitor."
Alina
Schneider Electric

For years now, many of us wake up and check e-mails right away, to the silent admiration or - rather - to the... read more

În 1999 Octavian Pantiș a înființat biroul din România al TMI, companie internațională de consultanță în domeniul... read more

George Avram are experiență de peste 20 de ani în domeniul trainingului și al consultanței, fiind implicat în numeroase... read more

Tack TMI Quick Bites on Leadership How do we become great #leaders? read more