Frica de zbor si cum o poti depasi

Fiind un subiect important, in special acum inainte de sezonul vacantelor, organizam o sesiune informala si gratuita in care:

- oferim informatii despre cat de ridicate sunt standardele in aviatie, dincolo de ceea ce vede un pasager;

- raspundem intrebarilor participantilor.

single_image_bannerv2

date (1) Date

9 Iunie 2023 - 15:00-16:00

location (1) Location

Online

cost (1) Tarif

Gratuit

Statistic vorbind, calatoriile cu avionul sunt cel mai sigur mod de a ajunge dintr-un loc in altul. Cu toate acestea, unii au retineri la a se urca in avion sau, daca o fac, sunt cuprinsi de stres.

Daca esti dintre ei sau daca stii pe cineva apropiat in aceasta situatie, iata o buna ocazie de a mai risipi din indoielile privind siguranta zborurilor.

Detalii:

- vineri 9 iunie de la 15 la 16

- online

- cu comandantul Emil Dobrovolschi si cu Octavian Pantis, autorii cartii Dark Cockpit

Afla cum se pregatesc pilotii, cum este planificat fiecare zbor, ce sisteme de rezerva au avioanele si multe alte lucruri menite a-ti creste increderea in zborul cu avionul.

 

Inscrie-te aici

pexels-salva-f-ayala-10357472

 

Speakers

Emil Dobrovolschi 2

Emil Dobrovolschi

este pilot la Tarom din 1994 si a urcat toate treptele ierarhiei profesionale: copilot, comandant, instructor-examinator, pilot de receptie si control si comandant al unor misiuni speciale. 

Octavian Pantis 2

Octavian Pantis

este unul dintre cei mai vechi si premiati antreprenori din piata de training si consultanta din Rmania, activand din 1998. Este autorul bestsellerului Musai List.

Nu rata ocazia de a-ti creste increderea in zborul cu avionul!

Te asteptam!

For years now, many of us wake up and check e-mails right away, to the silent admiration or - rather - to the... read more

În 1999 Octavian Pantiș a înființat biroul din România al TMI, companie internațională de consultanță în domeniul... read more

George Avram are experiență de peste 20 de ani în domeniul trainingului și al consultanței, fiind implicat în numeroase... read more

Tack TMI Quick Bites on Leadership How do we become great #leaders?   read more